Ramställning Paket

Prisgaranti ställningsprodukter.se

 

Godkännande

Kompletta paket med byggställning i aluminium - Ramställningspaket

Här finner du förslag på färdiga ställningspaket i ramställning för de flesta ändamål inom bygg, solpanelsmontage, måleri, industri och givetvis även för privat bruk. Ett ramställningspaket i aluminium med högkvalitativa delar tillverkade i Tyskland. Mj-Gerüst kontrollerar materialet noggrannt vid tillverkning av ställningen och kan garantera lång och säker livslängd. Byggställningen i aluminium är enkel att montera och lätt att hantera. Saknar du någon detalj så går det utmärkt att lägga till den till riktigt konkurrenskraftiga priser. 

Osäker på vilken ställning du ska ha? Vår kompletta Ställningsguide hjälper dig att hitta rätt!

Läs gärna vår förenklade montagebeskrivning av ramställning

Läs mer

Fördelen med byggställning i aluminium 

En byggställning i aluminium har många fördelar, den största fördelen är dess lätta vikt som delvis effektiviserar montaget men framförallt gör att påfrestningen på ställningsmontörens kropp är mindre jämfört med stålställning. Trots aluminiumets lätta vikt är ramställningen väldigt hållbar och tålig, vilket gör det till en god långsiktig investering. Byggställning i aluminium går även att kombinera med våra ställningstrailers, vilket underlättare transport och ergonomi. 

Tänk på att välja till sparklister, stegplan och trapptorn efter eget önskemål, det är krav på sparklister/fotlister och tillträdesled i Sverige. Ställningen är oftast 73 cm bred men med hjälp av konsoler går den att bygga ut efter eget behag.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Moms visas: