Sparklister för modulställning

Sparklister för modulställning, även kallat fotlist, används i botten av ett ställningsfack och skyddar såväl människor, verktyg och material från att falla ner från ställningen. Under denna kategorin hittar du sparklister anpassade för att fungera med modulställning. 

Sparklisterna monteras längs med kanten av en plattform eller ställning och placeras vid kilarna för att fungera som en barriär och hindrar verktyg, material och människor från att falla av ställningen. De kan tillverkas i många olika material, b.la trä, aluminium och stål. Hos oss hittar du främst dessa i trä, men vi har även möjlighet att ta hem sparklister i Aluminium. För mer information, scrolla längst ner på sidan. 

Välj sparkbrädor i olika längder

Sparkbrädor finns också i olika längder för att passa olika typer av ställningar och arbetsplatser. De är mycket lätta att montera och demontera. Vi på Ställningsprodukter erbjuder fotlister i olika längder som är testade och certifierade för att säkerställa att de uppfyller högsta säkerhetsstandard. 

Vanliga frågor om sparklister

Måste jag använda sparklister?

  • För att en ställning ska vara godkänd för bruk på arbetsplats är det idag ett KRAV på sparklister, om det inte efterföljs riskerar man att få dyra viten från arbetsmiljöverket. 

Passar sparklister för modulställning till ramställning?

  • Nej dom passar inte. Här hittar du alla produkter som passar med ramställning. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla tryggt hos oss

Moms visas: