Infästning

Utan korrekt infästning kan byggställningen bli ostabil och i värsta fall rasa, vilket kan ge förödanden konsekvenser. I denna kategori hittar du allt du behöver för att säkert förankra din ställning. 

Vi erbjuder ett brett utbud av infästningsprodukter, inklusive betongborr, ögleskruvar, förankringsrör, nylonpluggar, provdragningsskyltar och väggfästen. Alla våra produkter är tillverkade av högkvalitativt stål eller annat slitstarkt material för att säkerställa hållbarhet och stabilitet. För mer information, scrolla längst ner på sidan.

Nödvändiga verktyg

Betongborr är ett nödvändigt verktyg vid installation av ställningar och annan konstruktion i betong. Ögleskruv ihop med förankringsrör används för att säkert fästa ställningen i vägg, fasad eller annan konstruktion. Nylonpluggar ger en säker infästning i material som betong och tegel medans väggfästen/förankringsrör förbinder infästningen med ställningen och säkerställer att de uppfyller de säkerhetsstandarder som krävs. 

Oavsett ditt behov av infästning så har vi produkterna du behöver för att förankra din byggställning säkert och stabilt under en lång tid framöver.

Vanliga frågor

Hur förankrar jag en ställning utan att skada fasaden?

  • För att säkerställa att ställningen är stabil bör den alltid förankras i fasaden eller en fast punkt. Däremot går det att göra ställningen mer stabil utan att förankra den i fasaden. Detta genom att addera fler diagonalstag och att använda stödben till byggställningen. Kontakta oss så hjälper vi dig!

Vad behöver jag för att förankra i träfasad?

  • Då rekommenderar vi 10mm ögleskruv i önskad längd, kombinerat med förankringsrör/väggstöd och fasta kopplingar. Använd även ett 12mm borr för att förborra hålet. 

Vad behöver jag för att förankra i betong eller tegel? 

  • Då rekommenderar vi 12mm ögleskruv i önskad längd ihop med 14mm nylonplugg, kombinerat med förankringsrör/väggstöd och fasta kopplingar. Använd även ett 14mm borr och förborra hålet. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla tryggt hos oss

Moms visas: