Industriell inredning - Stilrent & hållbart

När det kommer till modern design, finns det en stil som har vuxit sig allt starkare inom inredningsvärlden - industriell inredning. Den råa, oförfalskade känslan som denna stil för med sig har gjort den till en favorit bland designälskare. Den perfekta kombinationen av råa metaller och enkelhet skapar en tidlös skönhet som gör industriell inredning till en unik och eftertraktad design.

Vårt nya sortiment inom inredning finns nu att förbeställa med leverans v48, framöver kommer det fler bilder och information om produkterna. 

Läs mer om industriell inredning!

Från byggställningar och fallskydd till inredning industriell stil

Vi på Ställningsprodukter förstår den växande trenden och har beslutat att erbjuda våra kunder möjligheten att införliva industriell inredning i sina hem och arbetsplatser. Vi ser en tydlig koppling mellan den industriella designen och vårt befintliga sortiment av byggställningar, vilket gör övergången till industriell inredning naturlig för oss.

Med stålet som grund

Ett av de mest framträdande drag inom industriell inredning är användningen av råa, oslipade material som stål. Denna trend speglar vår egen bakgrund där vi erbjuder allt från byggställningar till lösa stålrör och kopplingar. Och nu, med vår inredning med industriell stil, kan våra kunder ta med sig en bit av den råa, industriella känslan hem.

Robusta klädställningar & klädstänger

Kanske letar du efter något unikt för att förvara dina kläder? Vår Klädställning och Klädstång, båda designade i rå stål, kommer att ge ditt sovrum den där råa industriell inredning-känslan. För dem som vill ha något mer diskret finns vårt Klädspjut och klädkrok, som smidigt kan placeras i ditt badrum eller hall för att ge en touch av industriell inredning.

Klädställning industriell design med kläder hängades väggmonterad

 

Klädställning med skohylla med lampa och blommor hängades i

 

För de som önskar maximera sitt utrymme med industriell inredning erbjuder vi vår robusta hyllkonsol i stål. Denna konsol, med sin unika design, kan förvandla vilket rum som helst till en modern plats med en touch av industriell inredning.

Hyllkonsol i stål med träskiva och handduk på

Kombination av funktion och design 

Men vad är det som gör industriell inredning så speciell? Kanske är det den enkla kombinationen av funktion och design som lockar. Eller kanske är det hur inredning med industristil påminner oss om en svunnen tid, samtidigt som den är modern. Oavsett anledning, är vi stolta över att kunna erbjuda inredning med industristil som en del av vårt sortiment.

Där industriell stil passar in

Denna trend i industriell inredning har visat sig vara inte bara perfekt för hemmet, men även som en standout stil för kommersiella utrymmen. Föreställ dig att gå in i en klädbutik där kläderna visas på råa stålstänger, eller att njuta av en måltid i en restaurang där den öppna planlösningen framhävs av stålstrukturer. Barer och ölbryggerier har också anammat denna stil, med sin ofta avskalade och minimalistiska inredning som erbjuder en unik upplevelse för besökarna. Detta ger en autentisk och jordnära känsla som få andra inredningsstilar kan matcha.

Hållbarheten av stålprodukter

En av de mest framstående aspekterna av industriell inredning är användningen av stål i dess konstruktion. Stål är inte bara estetiskt tilltalande, det är också oerhört tåligt och hållbart. När du investerar i våra inredningsprodukter i stål, kan du vara säker på att du får en produkt som står sig över tid. Motståndskraftig mot slitage, rost och andra yttre faktorer, stålprodukter erbjuder en hållbarhet som är svår att slå. Oavsett om det är i ett hem, en butik eller en restaurang, kommer stålprodukterna att vara en investering som varar i generationer.

Perfekta inredningen för både hem och företag

Så, om du är på jakt efter den perfekta inredning med industriell stil eller bara vill addera lite industriell inredning till ditt hem eller företag, har vi allt du behöver. Vårt nya sortiment av industriell inredning är inte bara trendigt, det är också hållbart, praktiskt och kommer att hålla i många år framöver. Är det något du saknar i vårt sortiment är det bara att kontakta oss! 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla tryggt hos oss

Moms visas: