Arbetshandskar till fantastiska priser - hög kvalitet

Hos oss finner du utprovade, kvalitetssäkrade och bekväma arbetshandskar som passar för de flesta typer av arbeten. Vårt utbud består av en rad olika modeller som passar allt ifrån ställningsbyggaren till finmekanikern. Digitx®-serien består av arbetshandskar anpassade för det nordiska klimatet och innehåller vattentäta, skärskyddade, fodrade och värmetåliga varianter.

Utöver detta erbjuder vi vattentäta och fodrade varianter från det väletablerade märket Safetop®. Vi har även traditionella läderhandskar, smidiga gipshandskar och varma vinterhandskar. Våra Arbetshandskar säljs både styckvis och i större paket. För mer information, tryck här.

Välj rätt arbetshandske

Arbetshandskar är ett bra sätt att skydda dina händer från skador samtidigt som du utför arbete. Att välja rätt arbetshandske är viktigt för att maximera skyddet och prestandan. Vi kan dock tipsa om montagehandskarna Scandilux och Drylux, de har snabbt blivit favoriter hos våra kunder då dom är välanpassade för nordens klimat utan att tumma på grepp och passform.

Följande guide kommer att hjälpa dig att välja den bästa arbetshandsken för din arbetsuppgift:

1. Först och främst måste du ta reda på vilket slags arbete du ska utföra. Det är viktigt att veta vilka typer av risker du kommer att stöta på så att du kan välja rätt arbetshandske. 

2. Titta på materialet. Olika typer av material kommer att erbjuda olika nivåer av skydd. Läderhandskar ger bäst skydd mot mekaniska skador, medan nitrilhandskar ger bättre skydd mot kemikalier. Nylonhandskar är ett utmärkt alternativ för jobb med stor precision, då dom ofta är tunna och väldigt följsamma. 

3. Kontrollera passformen. Det är viktigt att arbetshandsken är bekväm och passar ordentligt för att du ska kunna utföra ditt arbete effektivt. 

4. Kontrollera andningsförmågan. Om du behöver bära handskar under en längre tid, är det viktigt att de är andningsbara för att förhindra att händerna svettas och att du får blåsor. Vi har både vinterhandskar som andas och vanliga montagehandskar som andas. 

5. Pris. Det finns arbetshandskar för alla budgetar, så se till att du väljer något som passar din budget. Genom att följa denna guide kommer du att kunna välja den arbetshandske som passar bäst för dina arbetsuppgifter.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla tryggt hos oss

Moms visas: