Upp till -28% på hantverkarställning

Byggtrappa för olika ändamål

Varför bygga en trappa när du enkelt kan lyfta en färdig på plats?


När du är i behov av en provisorisk trappa i gediget material, så har vi lösningen för dig. Spara tid och minimera riskerna som kommer med att bygga en egen trappa. 
Vi har byggtrappor som är 70cm eller 100cm breda i storlek från 3 steg upp till 18 steg. Genom att enkelt lossa ett par bult på byggtrappan kan du smidigt veckla ut en färdig trappa med räcken. Detta möjliggör även att du kan justera vinkeln på trappan vid montering så du kan anpassa den efter din vinkel. Varje trappsteg är även försett med en plåt vars yta är räfflad vilket ger ökat grepp och minimerar risken för olycka, speciellt i samband med det våta nordiska klimtatet. Tillverkning sker i Tyskland och trapporna är av hög kvalite och givetvis godkända enligt EN 12811. 

Läs mer

Fördelar med en komplett byggtrappa.

  • Spara tid och pengar, då byggtrapporna är slitstarka och håller i många år framöver.
  • Minimera riskerna på arbetsplatsen genom att montera räcken innan du ställer trappan på plats. Detta gör att du slipper eftermontera räcket med risk för fall.
  • Förberedda med halkskydd samt hål i trappstege, vilket underlättar att hålla trappa fri från snö, is och eventuellt skräp.
  • Flexibel att komplettera din byggtrappa med en till för att få exakt dem mått och längder du söker.
  • Riggad med lyftöglor för lättare hantering.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Moms visas: