Byggtrappa för olika ändamål

Varför bygga en trappa när du enkelt kan lyfta en färdig på plats?

När du är i behov av en provisorisk trappa i gediget material, så har vi lösningen för dig. Spara tid och minimera riskerna som kommer med att bygga en egen trappa. Vi har byggtrappor som är 70cm eller 100cm breda i storlek från 3 steg upp till 18 steg. För mer information, klicka här.

Snabbt montage

Genom att enkelt lossa ett par bult på byggtrappan kan du smidigt veckla ut en färdig trappa med räcken. Detta möjliggör även att du kan justera vinkeln på trappan vid montering så du kan anpassa den efter din vinkel. Varje trappsteg är även försett med en plåt vars yta är räfflad vilket ger ökat grepp och minimerar risken för olycka, speciellt i samband med det våta nordiska klimtatet. Tillverkning sker i Tyskland och trapporna är av hög kvalite och givetvis godkända enligt EN 12811. 

Vad är en byggtrappa och vad används den till? 

En byggtrappa är en tillfällig trappa som används under byggnads- och konstruktionsprojekt. Dessa trappor är speciellt utformade för att ge tillfällig åtkomst till högre höjder på byggarbetsplatser. Våra byggtrappor är tillverkade av material i hög kvalitet och är godkända enligt säkerhetsstandarder, vilket garanterar en hög grad av säkerhet för användaren. 

Byggtrappor finns i olika storlekar och bredder och kan anpassas för att passa specifika krav på arbetsplatsen. Dessa trappor kan användas för att nå höjder på upp till flera våningar och används ofta vid byggnation av hus, lägenheter, kontorsbyggnader och industriella byggnader. De kan också användas i andra arbeten som kräver tillfällig åtkomst till höga höjder, såsom vid byggandet av broar, vindkraftverk, tv-torn och skorstenar. 

Vi erbjuder ett brett sortiment med byggtrappor i aluminium som är utformade med hänsyn till säkerhetsstandarder, funktioner som räcken, halkfria ytor och automatisk lutning gör arbetet säkert och smidigt vid användning.  

Fördelar med en komplett byggtrappa.

  • Spara tid och pengar, då byggtrapporna är slitstarka och håller i många år framöver.
  • Minimera riskerna på arbetsplatsen genom att montera räcken innan du ställer trappan på plats. Detta gör att du slipper eftermontera räcket med risk för fall.
  • Förberedda med halkskydd samt hål i trappstege, vilket underlättar att hålla trappa fri från snö, is och eventuellt skräp.
  • Flexibel att komplettera din byggtrappa med en till för att få exakt dem mått och längder du söker.
  • Riggad med lyftöglor för lättare hantering.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla tryggt hos oss

Moms visas: