Fallskyddspaket med kopplingslina

Dessa komplett fallskyddspaket med kopplingslina är utformade för att ge dig allt du behöver för att skydda dig själv och utföra ditt arbete effektivt och tryggt, oavsett om det är vid arbete i byggställningar, liftar eller andra miljöer.

Läs mer här. 

 

Ett fallskyddskit med många fördelar

Fördelarna med våra fallskyddspaket med kopplingslina är många. För det första får du ett komplett kit levererat i en smidig väska, vilket gör det enkelt att ha med dig och förvara när det inte används. Du får en godkänd sele och en kopplingslina som är lätt och smidig att arbeta med. Kopplingslinorna är utrustade med hajkrokar, vilket förenklar förankringen runt ställningsrör och andra större stålkonstruktioner eller liftar.

Flexibelt och säkert

Vi erbjuder också variation och flexibilitet i våra fallskyddspaket. Du kan välja mellan olika modeller med justerbar längd på linorna, vilket gör det möjligt att anpassa dem efter dina specifika behov och arbetsförhållanden. Vi rekommenderar även kit med dubbla linor för att du alltid ska vara säkert förankrad vid förflyttning. Dessutom finns våra fallskyddspaket tillgängliga i olika prisklasser - basic, standard och premium - där skillnaderna ligger i kvaliteten och komforten på fallskyddsselen.

Brett sortiment

Att använda fallskyddspaket med kopplingslina ger dig en säker förankring och trygghet vid arbete på hög höjd samtidigt som du kan upprätthålla en god ergonomi. Våra produkter är också kostnadseffektiva och passar dig med begränsad budget, utan att kompromissa med säkerheten.

Utforska vårt sortiment av fallskyddspaket med kopplingslina idag och ta steget mot att arbeta säkert och bekvämt på höga höjder. Våra produkter ger dig den trygghet och flexibilitet du behöver för att utföra ditt arbete med optimal säkerhet och komfort.

Full genomgång av våra fallskyddspaket, se videon nedan!

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla tryggt hos oss

Moms visas: