Surrning & Lyfttillbehör - Hög kvalitet

Vi erbjuder ett prisvärt och högkvalitativt sortiment av produkter som är utformade för att säkert lyfta och transportera olika typer av laster. Vi har produkter för både små och stora lyftuppgifter, oavsett vilka behov du har så har vi allt du behöver för att utföra jobbet på ett säkert och effektivt sätt.

Prisvärda och Högkvalitativa Surrnings- & Lyfttillbehör

Vår företagsfilosofi är inriktad på att erbjuda kunderna branschledande och pålitliga lösningar inom transportsäkring och lyfttillbehör. Med vår passion och expertis inom området som grund, prioriterar vi kvalitet och säkerhet. Vi strävar kontinuerligt efter att överträffa förväntningarna genom att leverera produkter av högsta kvalitet. Vårt sortiment av lyfttillbehör och transportsäkring är skräddarsytt för att möta behoven hos alla typer av kunder, allt från små hemmafixare till yrkesproffs. Mjuka lyfttillbehör används vid lyft av ömtåliga eller annars olämpliga gods som inte bör lyftas med kättingredskap. Lyftslingor och Lyftstroppar, som är exempel på mjuka lyftredskap, erbjuder även fördelen av att vara ett kostnadseffektivt alternativ. 

Lyftstroppar för Säkra och Effektiva Lyft

Våra lyftstroppar är konstruerade med högsta precision och tillverkade av slitstarka material för att garantera säkerhet och pålitlighet. Med oerhörd styrka och flexibilitet, kan våra lyftstroppar hantera laster upp till 4 ton med enkelhet och precision. Oavsett om det handlar om tunga industrilyft eller mindre vardagliga lyftbehov, kan du lita på våra lyfttillbehör för en överlägsen prestanda och långvarig hållbarhet. Genom att använda rätt lyfttillbehör kan man underlätta lyftprocessen och förbättra arbetsmiljön.

Lyftslingor för Mångsidiga och Säkra Lyft

Våra lyftslingor är utformade för att säkert och effektivt hantera en mängd olika typer av lyft. Med styrkor anpassade för laster från 1 ton upp till 4 ton, kan våra lyftslingor möta behoven hos olika branscher och sektorer. Tillverkade av högkvalitativa material och noggranna tester för att säkerställa överlägsen hållbarhet och säkerhet, ger våra lyftslingor en pålitlig lösning för dina lyftbehov.

Med enkel användning och hög hållfasthet är våra lyftslingor det perfekta valet för säkra och problemfria lyftoperationer. Rätt val av lyfttillbehör gör inte bara lyftprocessen mer effektiv utan bidrar också till att skapa en säkrare och mer ergonomisk arbetsmiljö

Spännband för Säker och Tillförlitlig Surrning

Våra spännband är utformade för att säkert surra och stabilisera lasten under transport. Tillverkade av slitstarkt material och utrustade med pålitliga spännmekanismer, ger våra spännband en säker och tillförlitlig lösning för att säkra laster på ett effektivt sätt. Med justerbara längder mellan 4,5 meter och 12 meter, kan våra spännband anpassas för att möta kraven för olika laststorlekar och former. Med en enkel justering och hög styrka är våra spännband ett nödvändigt verktyg för att garantera säkerheten under dina transporter..

Brottstyrka och surrningsstyrka

Spännbandets styrka mäts på två sätt: brottstyrka och surrningsstyrka. Brottstyrka är den maximala belastning bandet kan hantera när det sträcks ut i båda ändarna. Surrningsstyrka är den maximala belastning bandet kan bära när det används för att surra runt en last i en överfallssurrning. Sist men inte minst - surrningsstyrkan är alltid dubbla brottstyrkan.

Oavsett om du är en småföretagare som behöver pålitliga lyfttillbehör eller ett yrkesproffs som kräver avancerade transportsäkringsprodukter, är vi här för att hjälpa dig.

Kontakta oss idag för att lära dig mer om vårt sortiment och hur vi kan hjälpa dig med dina transportsbehov och lyfttillbehör.

 

Vanliga frågor:

Hur är era lyftstroppar konstruerade för säker användning?

Våra lyftstroppar är tillverkade av slitstarka material med hög precision för att garantera säkerhet och pålitlighet. De kan hantera laster upp till 4 ton och är utformade för att ge överlägsen prestanda och långvarig hållbarhet.

På vilka sätt är era lyftslingor anpassade för olika lyftbehov?

Våra lyftslingor är tillgängliga för olika styrkor, anpassade för laster från 1 ton upp till 4 ton. De är tillverkade av högkvalitativa material och testade noggrant för att säkerställa hållbarhet och säkerhet, vilket gör dem till en pålitlig lösning för mångsidiga lyftbehov.

Varför är spännband viktiga för säker transport av laster?

Spännband är viktigt för att säkert surra och stabilisera laster under transport. Våra spännband är tillverkade av slitstarka material och utrustade med robusta spännmekanismer, vilket gör dem till en tillförlitlig lösning för att säkerställa att lasterna förblir stabila och säkra.

Hur kan jag välja rätt spännband för mina behov?

Våra spännband finns i justerbara längder mellan 4,5 och 12 meter för att passa olika laststorlekar och former. Välj ett spännband som passar dina behov baserat på lastens storlek och form samt transportavståndet.

Vad betyder brottstyrka och surrningsstyrka för spännband?

Brottstyrkan är den maximala belastning ett spännband kan hantera när det sträcks i båda ändarna. Surrningsstyrkan, å andra sidan, är den maximala belastningen som bandet kan bära när det används för att surra en last, som alltid är den dubbla brottstyrkan. Dessa värden är avgörande för att välja rätt spännband för dina behov.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla tryggt hos oss

Moms visas: