Upp till -28% på hantverkarställning

Stege

Vi har ett brett sortiment av stegar, anpassade för alla dina behov. Oavsett om du söker en lösning för privat bruk eller för arbete, har vi det du behöver. Vi erbjuder en mängd olika modeller från enklare stegar till mer avancerade, designade för maximal komfort och smidighet. 

Vårt sortiment inkluderar både korta och långa modeller, för ett brett spektrum av projekt. Vårt breda sortiment av kvalitativa stegar täcker alla dina behov, oavsett priskategori och erfarenhetsnivå. 

Läs mer
Populära produkter i underkategorierna

De tre vanligaste frågorna  

  • Hur lång stege behöver jag?  

Det beror på ditt projekt och vad du behöver använda stegen för. Det är viktigt att se till att du har en stege som är längre än det högsta stället du behöver nå, samt att ta hänsyn till säkerhetsanvisningar och lokala föreskrifter.

  • Hur högt får man gå på en stege?  

På vår trappstege 2+1 har man en rekommenderad högsta arbetshöjd på 2,6m och på vår utskjutsstege 2x14 kan man arbeta på över 7 meter. Så hur högt man får gå på en stege, varierar helt och hållet på modellen och stegen du använder. Läs alltid säkerhetsanvisningarna och de lokala föreskrifterna innan du använder din stege. 

  • Får man arbeta från en stege? 

En stege får endast användas som tillträdesled och för kortvarigt arbete. Arbete från stege får endast ske om riskerna med att använda stegen är så små att annan säkrare utrustning inte är befogad. Stegar ska användas på ett sätt där man kan stå stadigt och hålla sig fast på ett säkert sätt.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Moms visas: