Begagnad byggställning

Kontakta oss för köp av begagnad byggställning.

Vi säljer endast begagnad byggställning i enskilda delar i större partier. Vi erbjuder tyvärr inga färdiga villapaket med begagnad byggställning. 

Se även vår nya prisvärda byggställning

Byggställning är gjort på robust och tåligt material och håller därför i regel väldigt länge. Begagnad byggställning kan därför vara ett alternativ för dig som behöver komplettera befintligt ställning. Tillsammans med vår leverantör Mj Gerüst kan vi erbjuda ett sortiment av begagnad byggnadsställning från flertalet olika ställningsleverantörer, givetvis till fantastiska priser. Detta är inget vi vanligtvis lagerför på vårt egna lager i Göteborg, därav kan leveranstiderna vara längre än vid köp av nytt material. 

Att tänka på när du köper begagnad byggställning

  1. Säkerställ att du enbart är intresserad av att köpa begagnad ställning i större volymer

  2. Kontakta oss och skriv vad du är intresserad av och hur mycket

  3. Därefter återkopplar vi med eventuell produktlista, lagertillgång, status, priser och övrig information.  

Vårt sortiment av begagnat ställningsmaterial

Vår begagnade byggställning är till större delen lagerförd hos vår ställningsleverantör Mj Gerüst i Tyskland. Begagnat-sortimentet är ständigt varierande men innehåller begagnad byggnadsställning från allra de största ställningsleverantörerna inom branschen. Här kan du hitta använd ram- och modulställning och ställningsdelar från Mj Gerüst, Layher, Plettac, Alfix m.fl. Mj Gerüst lagerför ett stort utbud av använd byggnadställning och uppdaterar ständigt sin produktlista. För att få tillgång till utbudet av begagnad ställning - Kontakta oss! 

Leveranstider & fraktkostnader

Större delen av all vårt begagnat material lagerförs i Tyskland av vår leverantör Mj Gerüst. Detta innebär längre leveranstider jämfört med om du beställer ny ram- eller modulställning från oss. Leveranstiden för begagnad ställning med standardfrakt brukar i regel vara runt 2-3 veckor, men för mer exakta leveranstider ber vi dig kontakta oss i samband med köp.

Fraktkostnader varierar väldigt mycket beroende på volym, typ av vara och tillgång till lastbilar. Ingen vill betala dyra fraktkostnader så vi gör alltid vårt bästa för att säkerställa bästa möjligt fraktpris. När vi beställer varor strävar vi alltid efter att fylla lastbilarna så mycket det bara går, detta gör att vi i många fall kan erbjuda bra fraktpriser samtidigt som vi bidrar till mindre avtryck på miljön. 

Varför du ska köpa begagnad byggställning

Det finns många fördelar med att köpa begagnad byggställning. En fördel är priset, att handla second-hand är oftast mycket snällare mot plånboken. När det dessutom rör sig om byggnadsställning i stål eller aluminium kan man också vara säker på att produkterna håller en lång tid framöver. En annan fördel, och kanske den allra största fördelen, är den minskade påverkan på miljön. Genom att handla använd ställning kan vi minska mängden av nyproduktion och istället nyttja det material som redan är producerad. 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla tryggt hos oss

Moms visas: