Upp till -28% på hantverkarställning

Trappstege

Trappstegar i flera olika modeller och storlekar, både för yrkessammanhang och dig som hemmafixare. En flexibel stege som är lätt att flytta och möjliggör ett arbete i olika höjder. A-formen gör den stabil och säkerhetsbågen bidrar till extra säkerhet, vilket gör det till bästa alternativet i många lägen. Fötterna är utrustade med skyddande beslag som förhindrar glid och märken i golvet. Alla våra modeller är hopfällbara och många även med ett smidigt handtag som underlättar både frakt och förvaring.

Läs mer

Fördelar med trappstege

Det finns många fördelar med trappstegen som underlättar ditt arbete och samtidigt gör det avsevärt mer säkert. Vi har listat några punkter som utmärker just våra stegar.

  • Säkerheten. Med dess stabila A-form, säkerhetsbåge samt plastbeslag på fötterna så minskar risken för fall avsevärt.
  • Smidig att bära med sig då den är tillverkad i lätt material och i vissa fall med stratigiskt utplacerade handtag som underlättar transport.
  • Hög europeisk standard då våra trappstegar är tillverkade i Nederländerna av ett företag som funnits i snart 30 år. Dem är kända runt om i Europa tack vare sin fina kvalité och nytänkande inom branschen.

Användningsområden för trappstege

Trappstegar är utmärkta att använda vid många tillfällen. Då den oftast används vid servicearbeten eller småfix i hemmet så vill man ha en stege som gör arbetet enklare och säkrare. Med ett praktiskt verktygsfack i toppen av din stege kan du smidigt lägga ifrån dig din skruv, penslar eller mindre verktyg. Skulle du behöva använda stegen inomhus så behöver du inte vara orolig för att skada underlaget då våra trappstegar är försedda med plast och/eller gummibeslag undertill för att skydda och bevara ditt golv. 

Trappstegar i olika höjd

Beroende på hur du ska använda din trappstege så krävs det olika egenskaper. I vårt sortiment hittar du trappstegar i hög kvalitet och i olika höjder. Behöver du en lätt, smidig och enkel trappstege så finns det flertalet varianter med 3 steg och stor platta i toppläget. Vi erbjuder även trappstegar i spannet 3-8 steg, samtliga i aluminium för smidig hantering. Är du osäker på vilken stege du skall välja? Vänligen kontakta oss så hjälper vi dig.

Trappstegar i hög kvalité

Våra trappstegar kommer i hög kvalité där samtliga är tillverkade av aluminium. Delar av vårt sortiment är anodiserad aluminium vilket innebär att trappstegen fått en ytbehandling som förstärker materialets korrosionsskydd. Detta förbättrar trappstegens hållbarhet vilket förlänger dess livslängd. Denna typ av behandling gör även att smuts har svårare att fastna på trappstegen.

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Moms visas: