Spiror

Spiror eller vertikalspiror används till modulställning för att ge stöd till byggställningen. De utgör den bärande grunden och är en viktig kugge i en modern byggställning. Vertikala spiror är sammanfogade med hjälp av horisontella bommar, räcken, och diagonaler för att bilda en stabil konstruktion. De kan också användas som temporär stöttning vid tunnelbyggnation, brokonstruktioner eller annan anläggningsverksamhet. För mer information, scrolla längst ner på sidan. 

Spiror med kransar

En viktig egenskap hos spiror är att de är flexibla i sin design och kan anpassas efter olika behov. Kransarna som de är utrustade med kan användas för att montera olika komponenter, såsom horisontaler, räcken, u-bommar, diagonaler, balkar och konsoler, vilket möjliggör en stor variation av konfigurationer. Kransarna har åtta hål som kan användas för att montera upp till åtta förbindelser samtidigt på kransen, med 50 cm avstånd mellan varandra.

Kvalitet och Prisvärdhet

Kvalitet är ett kännetecken för våra spiror i stål för modulställning. Vår byggställning är tillverkad i den tyska byn Plettenberg av en av Tysklands främst ställningstillverkare, Mj Gerüst. Här tillverkas stål och aluminiumställning av högteknolgiska robotar som dessutom drivs på återvunnen energi, tack vare den stora solcellsparken som finns på fabrikens tak. Våra spiror är inget undantag när det kommer till kvalitet till bra pris, dom säkerställer alltid en flexibilitet, säkerhet och stabilitet i ditt byggprojekt. Och denna kvalitet kommer inte till ett högt pris. Tack vare effektiva försörjningskedjor och etablerade relationer med leverantörer kan våra kunder förvänta sig konkurrenskraftiga priser genom hela produktsortimentet.

Vanliga frågor och svar

Vad är spiror och hur används de i modulställningar?

Spiror, även kända som vertikalspiror, är en grundläggande del av modulställningar. De ger stöd och utgör den bärande grunden för att bygga en stabil och modern byggställning.

På vilka sätt är spirorna flexibla i sin design?

Spirorna är flexibla och kan anpassas efter olika byggbehov. De är utrustade med kransar som möjliggör montering av olika komponenter som horisontaler, räcken, u-bommar, diagonaler, balkar och konsoler.

Hur många förbindelser kan monteras på spirornas kransar?

Kransarna på spirorna har åtta hål och kan användas för att montera upp till åtta förbindelser samtidigt, med 50 cm avstånd mellan varje förbindelse.

Vilka andra användningsområden har spiror?

Utöver användning i byggställningar, kan spiror även användas som temporär stöttning vid tunnelbyggnationer, brokonstruktioner och andra anläggningsverksamheter.

Var tillverkas era spiror och vad kännetecknar deras kvalitet?

Våra spiror tillverkas i Plettenberg, Tyskland, av Mj Gerüst, en av Tysklands främsta ställningstillverkare. De är tillverkade med högteknologiska robotar och drivs med återvunnen energi, vilket garanterar hög kvalitet och miljövänlighet.

Hur kan ni erbjuda hög kvalitet till bra priser?

Tack vare effektiva försörjningskedjor och etablerade relationer med våra leverantörer kan vi erbjuda konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla tryggt hos oss

Moms visas: