Modulställning paket - hög kvalitet till otroliga priser

För mer information, klicka här.

Modulställning

Modulställning är ett flexibelt och viktbärande alternativ för större arbetsplatser eller industrier. En av fördelarna med modulställning är dess flexibilitet när det kommer till att anpassa ställningen. Utformningen på ställningen gör att plattformarna går att placera med endast 50cm mellanrum vilket gör den omptimal när anpassbarhet är nödvändigt.

Välj bland våra modulställningspaket

Ställningspaket i de vanligast förekommande storlekarna. Vill du göra ett eget paket så går det bra att kontakta kundtjänst. Modulställningspaket för gavel och långsida, välj längd och bredd för om du ska mura eller byta tak eller renovera fasad, en modulställning passar för det mesta.

Vad är modulställning? 

Modulställning MJ-Combi är ett ställningssystem i högkvalitativt stål som är mycket stabilt och viktbärande. Ställningen fästs med en modulkrans med upp till åtta anslutningar per krans, vilket gör ställningen till ett flexibelt och starkt system som kan användas vid stora projekt inom bygg eller industri. Då kransarna är placerade med endast 0.5m mellanrum kan du anpassa ställningen precis så som du vill ha den i både bredd, höjd och vinklar. Ställningen är tillverkad av Mj Gerüst som är en av Tyskland största tillverkare av byggnadsställningar och har varit aktiva i branschen sedan början av 70-talet.

Valalternativ modulställning

Paketen går att välja med eller utan trapptorn, sparklister och plattformar och med eller utan stege, det går också att välja bredd från 0,73 cm - 1,40 cm. Det går givetvis bra att komplettera alla paket allt eftersom. 

Montagebeskrivning till modulställning hittar du under dokumentsamling.

Ställning med krans

Den mest förekommande ställningen i Sverige, Modulställning vilken bygger på 3.07 m mått och går att bygga både brett och högt och alltid lika stabilt.

Det går att ansluta 8 horisontaler och eller diagonaler på varje modulkrans, bredd mellan 0,73--3,07, den vanligaste höjden är 2m men går att justera var 50 cm.

Hur du än väljer så står Mj stabilt när du monterar efter bruksanvisning.

klicka här.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla tryggt hos oss

Moms visas: