10% RABATT PÅ ALL MODULSTÄLLNING

Ställningsdelar Ram

Image Map

Läs mer
Populära produkter i underkategorierna

Ställningsdelar aluminium 

Ett komplett sortiment av ställningsdelar i aluminium med ett godkännande från RISE. Mycket hög kvalite och konkurrenskraftigt pris. Se även våra kompletta ställningspaket och vår ställningstrailer med färdiga paketlösningar.

Ramställningsdelar i både stål och aluminium

Ramställning är vanligast att använda i aluminium, mycket på grund av dess oerhört lätta vikt. Hos oss hittar du ett brett sortiment av ställningsdelar för ramställning i aluminium. Men vi har även en hel del ramställning i stål. Eftersom vi har så goda förbindelser till vår leverantör i Tyskland kan vi snabbt och lätt få hem specialdelar till din ramställning, oavsett om det är ställningsdelar i aluminium eller stål. Vi har även tillgång till ett mycket bredare sortiment än vad som visas på vår hemsida. Om du önskar att beställa specialdelar för ramställning så är det enklast att kontakta oss. 

En oerhört lättmonterad aluminiumställning 

Killåset tillsammans med u-profilen i monteringsramen gör plattformar eller stålplank i UNI-CONNECT systemet väldigt lätta att montera och demontera. Detta är också nyckeln till ett säkert system då alla komponenter såsom horisontaler, diagonaler och skyddsräcken låses fast i systemet.

Plattformarna eller stålplanken placeras i u-profilen med två eller tre u-profiler beroende på bredd på planen vilket ger stabilitet och säkerställer att vikten fördelas på rätt sätt över gångytan.

UNI-CONNECT ställningen kan också med fördel användas som takskyddsställning vilket också ingår i det ordinarie sortimentet.

Tack vare systemets omfattande och funktionellt anpassade tillbehör är det möjligt att utföra även byggnadsställningar för svåra uppgifter. UNI-CONNECT går att få både i aluminium och stål.

Vanliga frågor och svar

Säljer ni ramställning i stål? 

Ja, i vårt sortiment finner du även delar i stål. Eftersom ramställning i stål inte är lika vanligt förekommande så är inte vårt utbud på hemsidan lika brett som med ställningsdelar i aluminium. Däremot har vi möjlighet att beställa ställningsdelar i stål om så önskas. Kontakta gärna oss så skickar vi en komplett katalog över alla ställningsdelar för ramställning i stål. 

Passar Mj Gerüst ramställningsdelar med andra fabrikat? 

Ja, Mj Gerüst Uni-Connect har samma mått som många av de andra fabrikaten på marknaden. Layher, altrad och monzon har exempelvis samma mått som Mj Gerüst Uni-Connect. 

Är Mj gerüst godkänt i Sverige? 

Både vår Mj Gerüst ramställning och modulställning, paket som lösa delar, är godkända av Sveriges forskningsinstitut RISE(SP) och får användas i Sverige. Ställningen har genomgått hårda och påkostade tester för att leva upp till de hårda krav på hållfasthet, hållbarhet och belastning. Så du kan känna dig trygg i att använda Mj Gerüst byggnadsställningar. 

Jag hittar inte de ställningsdelarna för ramställning som jag söker, visar ni hela ert sortiment på hemsidan?

Vår leverantör Mj Gerüst har ett väldigt stort sortiment av ställningsdelar ram och vi jobbar hela tiden med att uppdatera hemsidan med nya innovationer och specialdelar. Det är svårt att lagerföra alla specialartiklar och därför finns inte alla produkter på vår hemsida i nuläget. Är det någon specialdel som du behöver så har vi den högst troligen tillgänglig som beställningsvara från vår leverantör i tyskland. I våra kataloger finner du vårt kompletta sortiment och delar som vi kan beställa hem med leveranstid på ca 1-2 veckor. Se mer i våra kataloger. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla tryggt hos oss
Moms visas: