Ställningsdelar Ram

Ett komplett sortiment av ställningsdelar i ramställning med ett godkännande från RISE. Mycket hög kvalite och konkurrenskraftigt pris. Se även våra kompletta ställningspaket och vår ställningstrailer med färdiga paketlösningar. 

Killåset tillsammans med u-profilen i monteringsramen gör plattformar eller stålplank i UNI-CONNECT systemet väldigt lätta att montera och demontera. Detta är också nyckeln till ett säkert system då alla komponenter såsom horisontaler, diagonaler och skyddsräcken låses fast i systemet.

Plattformarna eller stålplanken placeras i u-profilen med två eller tre u-profiler beroende på bredd på planen vilket ger stabilitet och säkerställer att vikten fördelas på rätt sätt över gångytan.

UNI-CONNECT ställningen kan också med fördel användas som takskyddsställning vilket också ingår i det ordinarie sortimentet.

Tack vare systemets omfattande och funktionellt anpassade tillbehör är det möjligt att utföra även byggnadsställningar för svåra uppgifter. UNI-CONNECT går att få både i aluminium och stål.

Prisgaranti ställningsprodukter.se

 

 

Godkännande

Läs mer
Populära produkter i underkategorierna

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Moms visas: