Upp till -28% på hantverkarställning

Arbetsbelysning ledslinga

Ledslingor för arbetsplatsen

Om du letar efter en arbetsbelysning som är energieffektiv, hållbar och lämplig för olika ändamål är ledslingor ett utmärkt val. Ledslingor är en typ av belysning som använder lysdioder (LED) som ljuskälla. Dessa är mycket energieffektiva och hållbara jämfört med traditionella glödlampor, vilket gör dem lämpliga för olika typer av belysning, inklusive arbetsbelysning.

Ledslinga för utomhusbruk

En ledslinga är en slinga med lysdioder som är kopplade till en gemensam strömkälla. De kan enkelt monteras på olika ställen, till exempel i en byggställning, tak eller längs väggar, och kan användas för att belysa arbetsplatsen såväl som andra områden. Våra ledslingor är ofta flexibla och kan böjas för att passa olika behov, vilket gör dem lämpliga för arbetsbelysning där man behöver ljus från olika vinklar.

Våra ledslingor är anpassade för utomhusbruk och passar lika bra på arbetsplatsen som för att belysa trädgårdar, gångar eller uteplatser. Dom väderbeständiga och kan användas året runt utan att bli skadade av väder eller fukt. Detta gör dem lämpliga för att användas som utomhusbelysning i olika sammanhang.

Vårt sortiment av ledbelysning

Hos oss hittar du ledslingor för arbetsplatsen i längderna 5, 10, 25 och 50 meter. Med ljusflöde frånn 4000 lumen upp till 40 000 lumen(!). Givetvis är dom vattentåliga med IP65 klassning och med en livstid på 30 000 timmar. Dom ger ett kallt ljus med färgtemperatur på 4000k kombinerat med en spridningsvinkel på 120 grader vilket säkerställer god belysning för hela arbetsplatsen. Du ansluter enkelt våra slingor med en 230v anslutningskabel som är 3 meter lång. Ledslingorna går att förlänga upp till 50 meter på varje anslutningskabel. 

 

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Moms visas: