Arbetsbelysning ledslinga

Ledslingor för arbetsplatsen

Om du letar efter en arbetsbelysning som är energieffektiv, hållbar och lämplig för olika ändamål är ledslingor ett utmärkt val. Ledslingor är en typ av belysning som använder lysdioder (LED) som ljuskälla. Dessa är mycket energieffektiva och hållbara jämfört med traditionella glödlampor, vilket gör dem lämpliga för olika typer av belysning, inklusive arbetsbelysning. För mer information, scrolla längst ner på sidan. 

Ledslinga för utomhusbruk

En ledslinga är en slinga med lysdioder som är kopplade till en gemensam strömkälla. De kan enkelt monteras på olika ställen, till exempel i en byggställning, tak eller längs väggar, och kan användas för att belysa arbetsplatsen såväl som andra områden. Våra ledslingor är ofta flexibla och kan böjas för att passa olika behov, vilket gör dem lämpliga för arbetsbelysning där man behöver ljus från olika vinklar.

Våra ledslingor är anpassade för utomhusbruk och passar lika bra på arbetsplatsen som för att belysa trädgårdar, gångar eller uteplatser. Dom väderbeständiga och kan användas året runt utan att bli skadade av väder eller fukt. Detta gör dem lämpliga för att användas som utomhusbelysning i olika sammanhang.

Vårt sortiment av ledbelysning

Hos oss hittar du ledslingor för arbetsplatsen i längderna 5, 10, 25 och 50 meter. Med ljusflöde frånn 4000 lumen upp till 40 000 lumen(!). Givetvis är dom vattentåliga med IP65 klassning och med en livstid på 30 000 timmar. Dom ger ett kallt ljus med färgtemperatur på 4000k kombinerat med en spridningsvinkel på 120 grader vilket säkerställer god belysning för hela arbetsplatsen. Du ansluter enkelt våra slingor med en 230v anslutningskabel som är 3 meter lång. Ledslingorna går att förlänga upp till 50 meter på varje anslutningskabel. 

Vilka fördelar har led jämfört med traditionell belysning? 

Ledslingor har en betydligt längre livslängd och är mer energieffektiva, vilket innebär lägre driftskostnader på lång sikt. De har också en miljöpåverkan som är mindre eftersom de innehåller färre skadliga ämnen och är mer återvinningsbara. De ger också en jämnare belysning och är mer anpassningsbara till olika miljöer och behov, eftersom de kan böjas och formas efter önskemål. 

Hur påverkar temperatur och väderförhållanden slingans funktion? 

Ledslingor fungerar normalt bäst vid en viss omgivningstemperatur, vanligtvis mellan -20 °C och 40 °C. Om temperaturen överstiger detta intervall kan det leda till överhettning och förkortad livslängd. Även förhållande som hög luftfuktighet och fukt kan också påverka dess funktion negativt, det är därför viktigt att se till så att slingan skyddas mot dessa faktorer. 

Hur länge håller en ledslinga? 

Livslängden beror på flera faktorer, inklusive kvaliteten på komponenterna och användningsområdet. Generellt har ledslingor en längre livslängd än traditionella belysningssystem. Alla våra slingor har en livslängd på 30 000 timmar.  

För att förlänga livslängden ytterligare är det viktigt att undvika överbelastning, undvika fuktiga miljöer och regelbundet underhålla den genom rengöring och inspektion. 

Fem fördelar med att använda ledslingor

  • Energibesparing: Dessa slingor kräver mindre energi än traditionella belysningssystem vilket leder till en lägre energikostnad på arbetsplatsen. 
  • Hållbarhet: Ledslingor har en längre livslängd än traditionella belysningssystem och kräver mindre underhåll vilket minskar kostnaderna för utbyte och reparation. 
  • Flexibilitet: De kan enkelt anpassas efter olika arbetsmiljöer och behov, och kan enkelt monteras på olika platser. 
  • Ökad produktivitet: En korrekt belysning på arbetsplatsen kan öka produktiviteten och minska trötthet och ögonbesvär hos arbetstagare. 
  • Miljövänlig: Ledslingor innehåller inte farliga ämnen som kvicksilver och har en lägre miljöpåverkan än traditionella belysningssystem.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla tryggt hos oss

Moms visas: