Premiumpaket

När komfort och slitstyrka är av stor betydelse. Erbjuder våra premiumselar det där lilla extra när det kommer till komfort och användarvänlighet. Samtliga selar har vadderade och ventilerande delar på remmarna som gör dem bekväma att använda under längre tid. Här finner du även våra mest exklusiva selar för Rope Access, industriklättring och positioneringsarbeten. För dig som använder ditt personliga fallskydd dagligen. För mer information om våra premiumpaket, tryck här.

Våra premiumpaket

Våra olika Premiumpaket består av noga utvalda och sammansatta produkter, anpassade för flera olika yrkesgrupper och dess krav. Våra premiumpaket består endast av våra exklusivaste och slitstarkast produkter inom varje kategori.

Fallskyddssele används som ett personligt skydd vid risk för fall från höjd. Dessa selar används vid arbeten på exempelvis tak och vissa positioneringsarbeten, används inte vid reparbeten och industriklättring. Fallskyddsselen är väldigt populär hos takmålare, ställningsbyggare, takläggare och snickare.

Helkroppssele används vid Rope Access arbeten. Dessa selar är utformande för att ha en bärande och stabil funktion när du arbetar i rep. Helkroppsselar används främst av industriklättrare och arbetare som kräver extra positionering.

1,2 ,3 & 4-punktsselar betecknar antalet godkända infästningspunkter som finns integrerade på varje sele. 1 och 2-punktselar är godkända enligt EN 361 och lämpar sig för arbete över 2m där ett fallskydd behövs. Vår fallskyddsselar med 3 eller 4 infästningspunkter kallas även positioneringsselar och är godkända enligt EN 361 & EN 358, anpassade för att användas vid exempelvis klättring i master och stegar. Våra helkroppsselar är godkända enligt EN 361, EN 358 & EN813, utmärkta för reparbeten.

Se vår fulla genomgång av våra fallskyddspaket i videon nedan

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla tryggt hos oss

Moms visas: