Fallskyddspaket med rep

Upptäck vårt sortiment av fallskyddspaket med rep, den idealiska lösningen för säkra höjdarbeten. Dessa paket erbjuder enkelhet, flexibilitet och kostnadseffektivitet, samtidigt som de bevarar integriteten hos tak, solpaneler och andra känsliga ytor.

Läs mer här. 

 

Olika alternativ av fallskydd med rep

Våra fallskyddspaket med rep inkluderar förankringsrep, vilket är utrustat med två karbiner och en falldämpare för pålitlig säkerhet. För extra säkerhet vid takarbete erbjuder vi även förankringsrep sharp edge, speciellt konstruerade för arbete över vassa kanter. Oavsett vilket rep du väljer, kommer de att ge dig trygghet och förtroende under höjdarbeten.

Paket för takarbete

Dessa repbaserade fallskyddspaket är särskilt lämpade för takarbete, montage av fallskydd, skyddsräcken och liknande applikationer. Du kan vara säker på att våra produkter uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna och är utformade för att möta kraven för säkra höjdarbeten.

Utforska vårt sortiment av fallskyddspaket med rep och välj den perfekta lösningen för dina behov. Med våra flexibla, skonsamma och prisvärda alternativ kan du utföra dina höjdarbeten med ökad säkerhet och trygghet.

Se vår fulla genomgång där vi förklarar tanken bakom fallskyddspaketen

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla tryggt hos oss

Moms visas: