Basicpaket

Fallskyddsselar och helkroppsselar av den enklare typen, för dig som är i behov av en smidig och lätt sele. Dessa produkter är populära hos hantverkare som gör tillfälliga arbeten på höjd med risk för fall. Utrustade med ID-kontroll, serienummer och godkända enligt EN361. Vår absolut mest prisvärda kategori.

Våra olika Basicpaket består av noga utvalda och sammansatta produkter, anpassade för flera olika yrkesgrupper och dess krav. Våra basicpaket är framtagna för dig som arbetar på hög höjd någon enstaka gång men ändå inte vill tumma på säkerheten. För mer information, tryck här.

Är du osäker på vilken sele som passar?

Fallskyddssele; används som ett personligt skydd vid risk för fall från höjd. Dessa selar används vid arbeten på exempelvis tak och vissa positioneringsarbeten, används inte vid reparbeten och industriklättring. Fallskyddsselen är väldigt populär hos takmålare, ställningsbyggare, takläggare och snickare.

Helkroppssele; används vid Rope Access arbeten. Dessa selar är utformande för att ha en bärande och stabil funktion när du arbetar i rep. Helkroppsselar används främst av industriklättrare och arbetare som kräver extra positionering.

1,2 ,3 & 4-punktsselar betecknar antalet godkända infästningspunkter som finns integrerade på varje sele. 1 och 2-punktselar är godkända enligt EN 361 och lämpar sig för arbete över 2m där ett fallskydd behövs. Vår fallskyddsselar med 3 eller 4 infästningspunkter kallas även positioneringsselar och är godkända enligt EN 361 & EN 358, anpassade för att användas vid exempelvis klättring i master och stegar. Våra helkroppsselar är godkända enligt EN 361, EN 358 & EN813, utmärkta för reparbeten.

Välj rätt storlek på ditt personliga fallskydd. Här nedan finner du storleksguide på våra fallskyddsselar. 

STORLEKSGUIDE FALLSKYDDSSELAR

Se vår fulla genomgång av våra fallskyddspaket i videon nedan: 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla tryggt hos oss

Moms visas: