Standardpaket

Smidiga och sköna fallskyddsselar och helkroppsselar med rejälare fästpunkter i smidd aluminium, tåls att användas dagligen. Samtliga av dessa selar är försedda med snabbspännen för att enkelt justera till den optimala passformen. Här finner du även selar för Rope Access, industriklättring och positioneringsarbeten. Vår bredaste kategori. Vill du veta mer om våra standardpaket? Klicka här.

Våra olika standardpaket

Våra paket består av noga utvalda och sammansatta produkter, anpassade för flera olika yrkesgrupper och dess krav. Våra standardpaket består av produkter av hög kvalité med där priset är avgörande. Här hittar du ett väldigt bra paket till ett väldigt bra pris!

Fallskyddssele; används som ett personligt skydd vid risk för fall från höjd. Dessa selar används vid arbeten på exempelvis tak och vissa positioneringsarbeten, används inte vid reparbeten och industriklättring. Fallskyddsselen är väldigt populär hos takmålare, ställningsbyggare, takläggare och snickare.

Helkroppssele; används vid Rope Access arbeten. Dessa selar är utformande för att ha en bärande och stabil funktion när du arbetar i rep. Helkroppsselar används främst av industriklättrare och arbetare som kräver extra positionering.

1,2 ,3 & 4-punktsselar betecknar antalet godkända infästningspunkter som finns integrerade på varje sele. 1 och 2-punktselar är godkända enligt EN 361 och lämpar sig för arbete över 2m där ett fallskydd behövs. Vår fallskyddsselar med 3 eller 4 infästningspunkter kallas även positioneringsselar och är godkända enligt EN 361 & EN 358, anpassade för att användas vid exempelvis klättring i master och stegar. Våra helkroppsselar är godkända enligt EN 361, EN 358 & EN813, utmärkta för reparbeten.

Se vår fulla genomgång av fallskyddspaket i videon nedan

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla tryggt hos oss

Moms visas: