Key Clamp Rörkopplingar

Ett sortiment för den kreative - gör ditt eget tält, garage eller kanske en ett bord!

Möjligheterna är obegränsade med hjälp av våra rörkopplingar eller så kallade key clamp rörkopplingar. Vi erbjuder ett brett sortiment med aluminiumrör och stålrör som passar till rörkopplingarna dessutom så har vi vinterväv och stroppar för att göra det hela komplett. Montering av rörkonstruktioner med kopplingar är kostnadseffektiva, eftersom ingen svetsning eller annan specialutbildning erfordras. Kopplingarna skjuts på röret, justeras till önskat läge och dras åt med insexnyckel till rätt åtdragningsmoment vilket ger mjuka skarvar och inget som skaver sönder väv eller presening.

Läs mer

Vad kan key clamp rörkopplingar användas till?

Key Clamp Rörkopplingen har sitt ursprung i England på 1930-talet och utvecklades för att göra mjölkningsbås till kossor. Sedan dess har produkten spridits världen över och används idag inom många arbetsområden tack vare dess enkla och smidiga design. Våra Key Clamps kan användas till det mesta som bland annat skyddsräcke eller varför inte möbler och inredningsdetaljer. 

Användningsområden för key clamp rörkopplingar:

Husbilsgarage, mc garage, mopedhus, skyddsräcken, fristående med motvikter eller inspända, ledstänger, butiksinredningar, ställage, lagerhyllor, utställningsmontrar, avskiljare, ramkonstruktioner, båthus, möbler.  

                   

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Moms visas: