Key Clamp Rörkopplingar - hög kvalitet och strålande priser

Ett sortiment för den kreative - gör ditt eget tält, garage eller kanske en ett bord! Möjligheterna är obegränsade med våra rörkopplingar eller så kallade key clamp rörkopplingar. Vi erbjuder ett brett sortiment med aluminiumrör och stålrör som passar perfekt till rörkopplingarna, vi har dessutom vinterväv och stroppar för att göra det hela komplett. Våra silvriga kopplingar är tillverkade i galvaniserat stål vilket ger ett gott skydd mot korrosion (rost). Gängskruvar ingår ALLTID i våra rörkopplingar. 

Att montera rörkonstruktioner med kopplingar är kostnadseffektivt eftersom varken svetsning eller specialutbildning behövs. Skjut på kopplingarna på röret, justera till önskat läge och dra åt med insexnyckel för mjuka skarvar och skydd mot skador på väv och presening. Vill du veta mer? Klicka här.

Vilken storlek ska jag ha på mina key clamps?

I vårt sortiment hittar du key clamp rörkopplingar som passar alla sorters rör med diameter på 26,9mm, 33,7mm, 42,4mm eller 48,3mm. Inne på önskad rörkoppling finns det valalternativ där du själv väljer vilken storlek du ska ha på dina kopplingar. Vi bygger hela tiden ut sortimentet med fler storlekar, nya kopplingar i olika färger så tveka inte på att kontakta oss om du saknar en viss produkt i vårt sortiment. 

Vad är key clamps för något? 

Key clamps är en rörkoppling som används för att foga samman stålrör och aluminiumrör. De är ett kostnadseffektivt och flexibelt alternativ till soldering eller svetsning. De är tillverkade av rostfritt stål och är tillgängliga i många olika storlekar och konfigurationer. Eftersom de inte kräver någon specialutrustning eller skicklighet att använda dem, kan de monteras snabbt och enkelt. De är också mycket hållbara och kan användas för att skapa en säker och pålitlig anslutning. Key clamp rörkopplingar är ett utmärkt val för att skapa en tillförlitlig anslutning mellan rör, och de är ett mycket populärt alternativ för många olika rörsystem.

Ursprung

Key Clamp Rörkopplingen har sitt ursprung i England på 1930-talet och utvecklades för att göra mjölkningsbås till kossor. Sedan dess har produkten spridits världen över och används idag inom många arbetsområden tack vare dess enkla och smidiga design. Våra Key Clamps kan användas till det mesta som bland annat skyddsräcke eller varför inte möbler och inredningsdetaljer. 

11 saker du kan bygga med key clamp rörkopplingar

Det finns många olika saker som man kan bygga med hjälp av key clamp rörkopplingar. Här är några förslag:

 1. Hyllor: Med olika storlekar och former kan key clamps användas för att bygga hyllor.

 2. Ställningar: De kan användas för att bygga ställningar för att förvara verktyg, maskiner eller andra föremål.

 3. Butiksinreding: De är vanligt förekommande att dom används som butiksinredning, tack vare dess robusta men ändå stilrena design som kombinerar funktionalitet med en snygg industrikänsla. 

 4. Rörligt bord: Ett bord med rörliga ben kan byggas med hjälp av key clamp, så att det går att justera höjden på bordet.

 5. Trädgårdsmöbler: Både bord och stolar kan byggas med hjälp av key clamps.

 6. Racks och hyllsystem: De kan användas för att bygga racks och hyllsystem för att förvara och organisera olika föremål.

 7. Stålramar: De kan användas för att bygga stålramar för olika ändamål, till exempel för att bygga en ram för en säng eller en soffa.

 8. Staket: Stålklammerna kan användas för att bygga staket av stål, som kan användas för att avgränsa trädgårdar eller andra utrymmen.

 9. Stålkonstruktioner: De kan användas för att bygga olika stålkonstruktioner, som exempelvis broar eller trall.

 10. Båthus: med våra key clamps kombinerat med vår vinterväv kan du bygga ett regnskydd för din båt så du kan förvara den tryggt och säkert under vinterhalvåret. Se våra referensbilder nedan för inspiration. 

 11. Möbelben: Rörkopplingarna kan användas för att bygga möbelben av stål, som exempelvis för en soffa eller en säng.

Det är egentligen bara fantastin som sätter gränserna och med vårt breda sortiment hittar du enkelt lösningarna för ditt projekt!

Användningsområden för key clamp rörkopplingar:

Husbilsgarage, mc garage, mopedhus, skyddsräcken, fristående med motvikter eller inspända, ledstänger, butiksinredningar, ställage, lagerhyllor, utställningsmontrar, avskiljare, ramkonstruktioner, båthus, möbler.  

    

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla tryggt hos oss

Moms visas: