Rullställning Aluminium - Strålande priser och hög kvalitet

Hos oss hittar du rullställningar av bästa material och de allra senaste lösningarna. Rullställning aluminium är framtaget för proffs inom byggbranschen, men passar lika bra till privatpersoner. Samtliga av våra färdiga paket finns i två valalternativ, vikbar och ej vikbar grundsektion.

Vill du lära dig mer om rullställning? Klicka här.

Vi har ett brett utbud med många tillvall

Val av grundsektion gör du på produktsidan före beställning. Många av våra rullställningar i aluminium har även tillvalet "Säkerhetspaket". Detta innebär att ställningen är komplett med sparklister och lutande stege i syfte att uppfylla arbetsmiljöverkets regler för rullställningar på arbetsplats. Som privatperson behöver du inte säkerhetspaket, utan det behövs endast om rullställning aluminium ska brukas på arbetsplats. Hittar du inte vad du letar efter? Titta i vår huvudkategori för rullställning så ser du hela vårt sortiment.

Ställningsdelar till rullställning aluminium

Vi har även ett brett sortiment av ställningsdelar till rullställning. Här finner du allt du behöver för att komplettera din befintliga rullställning på höjden. Välj förhöjningsramar i den bredd och höjd som du behöver, komplettera med extra skyddsräcken och stabilisera upp rullställningen med diagonaler. 

Kvalitetssäkrad rullställning i aluminium från Europa

Vår leverantör ASC Group är ett företag med över 30 års erfarenhet inom rullställningar och kommer hela tiden på nya innovativa lösningar för att göra arbetet säkrare och smidigare. Kolla gärna videoklippet längst ner på hur du monterar en rullställning. 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla tryggt hos oss

Moms visas: