Hantverkarbyxor

Som hantverkare behöver du slitstarka och funktionella byxor som klarar alla tänkbara utmaningar på byggarbetsplatsen. Hos oss hittar du hantverkarbyxor med eller utan stretch, med knä- och eller hängfickor, jeans och i flera olika färger så att du kan hitta just den färg och passform som passar dig och din verksamhetsprofil.

Välj själv de funktioner du föredrar

Våra hantverkarbyxor från Mascot kommer med massor av funktioner, så du kan välja precis det du har mest användning för. Ditt val av arbetsbyxor beror bland annat på ditt yrke och dina individuella behov. Om du behöver lättillgängliga fickor till verktyg och skruvar ska du välja hantverkarbyxor med hängfickor. Föredrar du att hängfickorna snabbt och smidigt kan tas bort, som till exempel när du ska ta dig in i och ut ur bilen, så har vi hantverkarbyxor med smidigt avtagbara hängfickor. Arbetar du ofta på knä ska du välja byxor med knäfickor för att få bästa möjliga skydd för knäna.

 

Rörelsefrihet, god komfort och grundligt testad slitstyrka är standard hos oss, oavsett vilka hantverkarbyxor du föredrar. Slitstyrkan är avgörande om du vill undvika hål på knän och fickor. Mascot använder bland annat textilierna CORDURA® och Kevlar® för att förstärka de områden som slits mest. Maximal rörelsefrihet får du om du väljer byxor i stretchtyg eller med stretchpaneler, som även de är extremt slitstarka.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla tryggt hos oss

Moms visas: