Fallskydd tak - prisvärt sortiment av högsta kvalitet

När du ska byta tegelpannor, montera solceller eller skotta snö från taket och det finns risk för fall skall fallskydd för tak användas i första hand. Vi erbjuder flexibla och smidiga fallskydd för tak som passar bra för många typer av tak. Med ett ordentligt monterat fallskydd kan du känna dig trygg och jobba säkert.

Vi erbjuder b.la motviktssystem, säkerhetsnät, skyddsräckesnät, skyddsräckessystem och vajersystem. Med många års erfarenhet av fallskydd hjälper dig vi mer än gärna att hitta ett skydd som passar just din arbetsplats, inget projekt är det andra likt. För mer information, tryck här.

Osäker på vilket fallskydd du behöver? Läs vår guide

Populära produkter i underkategorierna

Godkända fallskydd för tak

Fallskydd för tak innehåller system som har som syfte att skydda människor som arbetar på hög höjd. Det innebär att säkra människor som arbetar på tak eller andra höga ställen mot alla sorters fallskador. 

Fallskydd är en viktig del av arbetsplatsens säkerhet och ett bra sätt att undvika allvarliga skador. När du planerar ett fallskyddssystem för tak är det viktigt att följa de senaste reglerna och standarderna. Det är bäst att använda godkända produkter som är anpassade till de specifika omständigheterna. I vårt sortiment finner du enbart godkända och certifierade fallskyddsprodukter.

Olika varianter av fallskydd

Det finns olika typer av fallskydd som kan användas på tak, exempelvis skyddsräcken, vajersystem, fallskyddsnät, motviktssystem och vanlig personlig fallskyddsutrustning som säkerhetssele och lina. Alla dessa produkter är avsedda att skydda personer mot fall från höga höjder. Fallskydd för tak är ett bra sätt att se till att människor som arbetar på hög höjd kan genomföra sitt jobb utan begränsningar samtidigt som dom har ett säkert och effektivt skydd. 

Kontrollera ditt skydd ofta

Företag som arbetar på tak bör ha regelbundna översyner av sina fallskyddsprodukter för att säkerställa att de uppfyller de senaste standarderna. Om du har frågor om fallskydd för tak eller andra säkerhetsrelaterade frågor, kan du alltid kontakta oss. Vi har över 50 års samlad erfarenhet inom fallskyddsprodukter.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla tryggt hos oss

Moms visas: