Ställningstrailer av högsta kvalitet till bästa pris

Vill du veta mer om våra ställningstrailers? Klicka här.

Ställningstrailern som förenklar din vardag

Förenkla din vardag med en smart packad ställningstrailer som kommer göra ditt arbete både lättare och effektivare. Packa din ställningstrailer med våra smarta paket färdiga för att rullas ut och monteras. Välj bland stora och små paket, kombinera med trappor eller fyll på med annat material, möjligheterna är obegränsade med en ställningsvagn.

Tysse ställningstrailer

Vår nya kvalitetssäkrade ställningstrailer från norska Tysse gör din transport av byggställning enklare, säkrare och mer effektiv.  

Ställningstrailern är skapad med god balans och användarvänlighet så du får plats med mycket ställning samtidigt som det är smidigt att lasta av och på ställningen. Ställningstrailern är anpassad för att göra det enklare för dig att räkna och organisera varje ställningsdel då varje del har sitt eget utrymme, detta möjliggör att du kan lasta av och på ställningsdelarna helt oberoende av varandra. Med dom justerbara armarna kan du enkelt anpassa ställningstrailern efter dina behov vilket gör det möjligt att packa ställningstrailern med olika sorters ställning. På varje arm finns det välplacerade fästen där du enkelt fäster dina spännband så att all ställning håller sig på plats. Önskar du fler justeringsmöjligheter går det självklart att montera fler justerbara armar vid behov.  

Ställningstrailer med fastmonterade lådor

Våra ställningstrailers är även utrustade med lådor som är fastmonterade på släpet, detta i syfte att förvara alla små ställningsdelar, montageanvisningar och extra spännband på ett säkert ställe. Givetvis är även dessa lådor helt anpassade för ställning och bidrar till en effektivare på- och avlastning. Ställningstrailern är utrustad med 13” helårsdäck vilket gör att den kan användas året runt.  

Fördelar med en ställningsvagn

  • Lättare att hålla koll på vad du har för material, samt om eventuella skador uppstått.
  • Smidigt och effektivt sätt att transportera ditt material.
  • Ergonomisk lossning och lastning på kärran, då den är utformad och anpassad för just detta material. 
  • Norsktillverkad trailer av hög kvalité.
  • Får transporteras med vanligt B-körkort då totalvikten är 1300kg (Lastvikt 983kg).
  • Trailer byggd för att hålla länge. Tillverkad av stålprofiler som varmförzinkats för bästa rostskydd.

Om Tysse:  

Tysse grundades 1964 av Bertin Kåre Tysse. I början var Tysses huvudprodukter enbart olika typer av stegar, flaggstänger och torkställningar. Men 8 år senare valde Tysse att vidareutveckla sitt sortiment och dom började skapa det som fortfarande är huvudprodukten idag 50 år senare, släpvagnen. Idag är Tysse Norges största trailertillverkare och gör såväl trailers för ställning som för båtar och bilar.  

Med sin egen produktionsanläggning i Norge på över 30 000 kvm ser dom till att skapa ställningsvagnar av allra högsta kvalité och vi är stolta av att få vara återförsäljare av Tysse ställningstrailer!  

Vanliga frågor och svar

Får jag köra en ställningstrailer med B körkort?

Har du körkortsbehörighet B får du framföra en ställningsvagn under förutsättning att totaltvikten inte överstiger 3 500 kg. För att dra tyngre släp krävs utökad B-behörighet eller BE-behörighet. Vårt tyngsta ställningspaket med trailer (115kvm) väger totalt ca 1200 kg. 

Hur mycket kan jag lasta på en ställningskärra?

Lastar du byggställning i aluminium på din kärra är det oftast inte vikten som är den hindrande faktorn. Då är det snarare en fråga om hur mycket som får plats. Vårt största paket, Ställningstrailer med 115 kvm ramställning, har bilder som ger dig en indikation på hur mycket ställning som går att lasta på våra kärror. Om totalvikten överstiger 3 500 kg behöver du utökat körkort eller BE-behörighet. 

Jag har en stor skåpbil och bara b-körkort, får jag framföra en ställningstrailer?

I dessa fall har vi tagit fram en 750kg reggad kärra som de allra flesta större skåpbilar kan framföra utan att överstiga totalvikten på 3 500 kg. Vår 750 kärra möjliggör då att du transportera din ställning med din stora skåpbil utan att behöva utökat körkort eller BE-behörighet. 

Har ställningsvagnen vinterdäck? 

Våra kärror är utrustade med odubbade allvädersdäck, vilket är godkända för vinterväglag i Sverige. OBS: Om fordonet som drar trailern har dubbdäck måste även trailern ha det. Om fordonet vid vinterväglag har odubbdade allvädersdäck får släpet antingen ha dubbdäck eller odubbade allvädersdäck/friktionsdäck.

Hur fort får jag köra med en ställningstrailer?

Max 80 km/tim. 

Hur ska jag packa min ställningsvagn? 

Vi har samlat videos på hur du enklast packar våra ställningskärror, se nedan: 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla tryggt hos oss

Moms visas: