Plattformar ställning

Plattform för ställning är en viktig del av många byggprojekt och används för att ge arbetare en säker och stabil arbetsyta vid höga höjder. Dessa kan tillverkas i olika material, inklusive aluminium och stål, och kan också vara utrustade med stegar eller trappor för att ge arbetarna enkel tillgång till plattformen. Vi har en lång erfarenhet av plattformar i alla former, och erbjuder därför plattformar till ställning i högsta kvalitet. För mer information, scrolla längst ner på sidan. 

Plattformar i aluminium 

Plattformar i aluminium är vanligtvis lätta och starka, vilket gör dem enkla att flytta och placera på olika platser. De är också rostfria och korrosionsbeständiga, vilket ger dem en längre livslängd och minskar underhållsbehovet. Aluminiumplattformar är också populära på grund av deras höga vikt-belastningskapacitet. 

Plattformar i stål 

Plattformar i stål är vanligtvis starkare och mer robusta, vilket gör dem till det perfekta valet för tyngre industriella projekt. De kan hantera högre belastningar och är mer motståndskraftiga mot slitage och yttre påverkan. Stålplattformar är tyngre att hantera och transportera jämfört med aluminium. 

Byggställningsplattformar och plank kommer i olika lastklass enligt följande;

  • Lastklass 3 = 200 kg/m2
  • Lastklass 4 = 300 kg/m2
  • Lastklass 5 = 450 kg/m2
  • Lastklass 6 = 600 kg/m2

Vi har ett brett utbud av både plank och ställningsplattformar i olika storlekar och material.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla tryggt hos oss

Moms visas: