Arbetsshorts och Knickers

Har du ett arbete där temperaturen ibland är hög? Kanske du arbetar utomhus under varma sommardagar? Då kan ett par praktiska shorts vara lösningen för dig.

Eller känns det ibland lite för varmt med långa arbetsbyxor? Har du ett jobb som kräver skydd för dina knän? I så fall behöver du ett par funktionella knickers. Här får du nämligen möjligheten att använda knäfickor, samtidigt som du luftar benen. Hos oss hittar du arbetsshorts och knickers med optimal komfort.

Hög kvalité
Produkterna är till exempel utformade med detaljer som garanterar en ergonomisk passform. För att säkerställa produkternas livslängd, tillverkas de med trenålssömmar som gör dem mer slitstarka. Beroende på bransch och behov kan du hitta knickers och shorts i olika material. Om du exempelvis behöver arbetskläder med lite extra rörelsefrihet, bör du prova arbetsshorts knickers med stretch.

Säker och synlig under en varm sommardag
Om du behöver synas på ditt jobb, har vi arbetsshorts och knickers med varselfärger och som är certifierade enligt EN ISO 20471. För att säkerställa optimal säkerhet har produkterna även behandlats med TEFLON®. Detta gör att dina arbetsshorts och knickers är smutsavvisande, så att produkten behåller sin synlighet under längre tid.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla tryggt hos oss

Moms visas: