Arbetsjackor

Hos oss hittar du arbetsjackor av märket Mascot. Bland annat, skaljackor, varseljackor, regnjackor, termojackor och vinterjackor. Alla jackor är kvalitetstestade och designade efter dina behov, du kan lätt hitta modeller med särskilda certifieringar som skyddar dig mot kyla, vatten och värme.

Oavsett i vilken bransch och i vilken miljö du arbetar så har vi ett urval av jackor som passar just dina önskemål. Om du har behov av synlighet på din arbetsplats har vi också ett flertal olika varselkläder, allt för din säkerhet. För mer information om arbetsjackor, tryck här.

 

 

Arbetsjackor som skyddskläder

Vi har arbetsjackor som är både flamsäkra och syraskyddande för dig som jobbar i en extra utsatt miljö.

Har du ett arbete där det är viktigt att synas ordentligt har vi arbetsjackor med varsel färger som är certifierade enligt EN ISO 20471 som säkerställer hög synlighet och säkerhet efter internationella standarder.

Köp arbetsjackor av hög kvalité

Mascot använder mer än 100 olika material i processen för att skapa bästa möjliga arbetskläder, det gäller naturligtvis också Mascot:s arbetsjackor. I vårt sortiment hittar du alltid produkter av hög kvalitet, bland annat testas de för slitstyrka på Mascot:s eget testcenter, framför allt prioriteras funktionalitet när det handlar om arbetsjackor. Mascot testar överdragsplagget i nära samarbete med slutanvändaren för att ge dig bästa möjliga upplevelse – TESTED TO WORK.

Fråga oss

Hittar du ändå inte det du söker? Har du ett bestämt önskemål om material? Oavsett vilken bransch och vilken miljö du arbetar i har vår leverantör Mascot ett stort urval av arbetsjackor som passar just dina önskemål. Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla tryggt hos oss

Moms visas: