Om oss

Välkommen till Ställningsprodukter.se!

Vi på Ställning & Fallskyddsprodukter Sverige AB är din kompletta leverantör av såväl ställning som säkerhetsutrustning på arbetsplatsen. Vi har lösningarna ni behöver för att arbeta säkert på alla höjder. Vårt stora sortiment av byggvaror består av välkända europeiska varumärken inom alla våra produktområden. Givetvis godkända enligt gällande EN-normer och krav.

Vår målsättning är; att hjälpa dig som kund och samarbetspartner att kunna utföra ert arbete på ett säkert och tryggt sätt, genom bra service och trevligt bemötande. Att leverera bra produkter i rätt tid till rätt pris.

Byggvaruhus online

Det ska vara enkelt att beställa av oss. Genom vår e-butik hittar ni information och monteringsanvisningar för våra produkter, samt priser som alltid är konkurrenskraftiga. Vid beställning online finns alternativen "Hämta i butik", "Standard" och "Standard- Skrymmande". Om ni gör en beställning med fraktalternativ "Standard- Skrymmande" så kommer ni bli kontaktade av kundtjänst med ett så billigt fraktpris som möjligt hämtat från 2-4 olika fraktbolag. Vi skickar med DHL, Schenker, Fraktkompaniet och Postnord. 

En god kommunikation värdesätter vi högt, vi vill alltid ha en god kontakt till våra kunder, oavsett om ni handlar genom vår e-butik eller i vår butik på Ringön i Göteborg. Vi trivs med att ha en personlig kontakt och svarar mer än gärna på frågor och funderingar. Vi har stor samlad kunskap inom våra produktområden och hoppas vi hoppas kunna förmedla den kunskap du söker.

Vi ser framemot att ha dig som kund hos oss och vi lovar att alltid göra vårt bästa för att du ska bli nöjd!

Med vänliga hälsningar, teamet på Ställningsprodukter.se!

 

 

Företagsnamn

Stallningsprodukter.se

Ställning och Fallskyddsprodukter Sverige AB

Adress

Lergodsgatan 1-3

417 07 Göteborg

Telefon

031 209 207

Mail

Kontakt@stallningsprodukter.se

 

 

 

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Moms visas: