Upp till -28% på hantverkarställning

Om oss

Välkommen till Ställningsprodukter.se!

Vi på Ställning & Fallskyddsprodukter Sverige AB är din kompletta leverantör av såväl ställning som säkerhetsutrustning på arbetsplatsen. Vi har lösningarna ni behöver för att arbeta säkert på alla höjder. Vårt stora sortiment av byggvaror består b.la av välkända europeiska varumärken inom alla våra produktområden. Givetvis godkända enligt gällande EN-normer och krav.

En god kommunikation värdesätter vi högt, vi vill alltid ha en god kontakt till våra kunder, oavsett om ni handlar genom vår e-handel eller i vår butik på Ringön i Göteborg. Vi trivs med att ha en personlig kontakt och svarar mer än gärna på frågor och funderingar. Vi har stor samlad kunskap inom våra produktområden och vi hoppas kunna förmedla den kunskapen till dig så du hittar de du söker.

Vi ser framemot att ha dig som kund hos oss och vi lovar att alltid göra vårt bästa för att du ska bli nöjd!

Vår mission

Vår målsättning är; att hjälpa dig som kund och samarbetspartner att kunna utföra ert arbete på ett säkert och tryggt sätt, genom bra service och trevligt bemötande. Att leverera bra produkter i rätt tid till rätt pris.

Vår vision

Mer än bara ställning är en framtidsvision och ett mål hos oss på ställningsprodukter. Bortsett från den kanske uppenbara produkten ställning, så vill vi erbjuda så mycket mer. Genom att ständigt bredda vårt sortiment med högkvalitativa produkter vill vi erbjuda mer än bara ställning, såväl i vårt produktutbud som gentemot dig som kund.  

Vi vill erbjuda en högsta-klassig kundsupport, en välfungerande e-handel och en god kundupplevelse kombinerat med konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser. Du ska känna dig trygg som kund hos oss, oavsett om du handlar på nätet, i butik eller över telefon.  

Med detta som grundpelare är vi övertygade om att vi kan bli din kompletta leverantör av bygg- och säkerhetsprodukter och erbjuda dig mer än bara ställning.

komplett rullställning med sparklister och skyddsräcke

 

Bakgrund

2018 grundades Ställningsprodukter av Ulf och Hans-Eric, både med lång erfarenhet inom byggbranschen. 

Idén väcktes när Ulf, som på den tiden arbetade med uthyrning inom byggsektorn, tyckte det var alldeles för svårt att få tag på prisvärda fallskyddsprodukter att köpa in för uthyrning. Hans-Eric, med mångårig erfarenhet och expertis inom fallskydd och ställningar, delade denna uppfattningen. Tillsammans började de arbetet med att hitta fabriker och leverantörer som lever upp till de krav som ställs på både kvalité, utbud och pris. Tanken då var att sälja ställning- och fallskyddsprodukter via e-handel till uthyrningsföretag runt om i Sverige.

- Det visade sig vara fler än bara uthyrningsföretag som var intresserade av kvalitativa och prisvärda ställning- och fallskyddsprodukter som gick att köpa på nätet. 

Både företag och privatpersoner hittade till vår e-handel och i kombination med detta byggde vi ut sortimentet för att tilltala allt fler olika kunder. Vi blev b.la generalagent för den tysktillverkade byggställningen MJ Gerüst i Sverige och breddade sortimentet ytterligare med fallskyddsprodukter, stämp, byggprodukter, arbetskläder och stegar.

Ett komplett sortiment för arbete på hög höjd + lite till

Att erbjuda ett komplett sortiment för ställningsmontörer och de som arbetar på hög höjd blev huvudfokuset och något vi strävar efter än idag - och har som målsättning att bli allra bäst på. Ihop med detta har vår vision växt fram genom åren, att leverera mer än bara ställning. Att erbjuda ett brett sortiment, alltid ha konkurrenskraftiga priser, erbjuda snabba leveranser och att alltid göra det lilla extra. Detta i kombination med en lättnavigerad e-handel, en otroligt kunnig support och produkter av allra högsta kvalité.

fallskyddsmontör med sele och block montera skyddsnät

 

Ställningsprodukter.se personal

 

Ställningsprodukter idag

Idag har vi butik, lager och kontor på Ringön i Göteborg där vi är sju anställda som utvecklar verksamheten dagligen. De centrala läget ger oss goda logistik-förbindelser och möjliggör att vi kan erbjuda snabba leveranser över hela landet. Det är även smidigt för våra närliggande kunder som enkelt kan hämta det dom behöver på vårt lager och butik. I vår butik har våra kunder möjlighet att få rådgivning och testa alla våra produkter - eller bara ta en kopp kaffe och tjôta lite. 

Teamet på ställningsprodukter

Ulf Krantz

Ulf

Försäljning/inköp/delägare

Ulf@stallningsprodukter.se

Joakim Krantz

Joakim

Försäljning

Joakim@stallningsprodukter.se

Hans-eric jeppsson

Hans-Eric

Försäljning/delägare

Hans-eric@stallningsprodukter.se

Emil Krantz

Emil

E-handel/marknadsföring
Emil@stallningsprodukter.se

Liam johansson

Liam

Lager
Liam@stallningsprodukter.se

Jenny

Ekonomiansvarig
Jenny@stallningsprodukter.se

 

 

Marcus Björkström på Ställningsprodukter.se

Marcus
LIA E-handel/marknadsföring

Thyra
Head of employee satisfaction

Alfons ställningsprodukter

Alfons

Ekonomiassistent / Director of big floof

Företagsuppgifter

Stallningsprodukter.se

Ställning och Fallskyddsprodukter Sverige AB

Orgnr: 556691-8040

BG: 5269-4775

Adress

Besöksadress: Stålverksgatan 3

Leveransadress: Lergodsgatan 1-3

417 07 Göteborg

Kontakt

Tel: 031 209 207

Mail: kontakt@stallningsprodukter.se

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Moms visas: