Om oss

Välkommen till Ställningsprodukter.se!

Vi på Ställning & Fallskyddsprodukter Sverige AB är din kompletta leverantör av såväl ställning som säkerhetsutrustning på arbetsplatsen. Vi har lösningarna ni behöver för att arbeta säkert på alla höjder. Vårt stora sortiment av byggvaror består av välkända europeiska varumärken inom alla våra produktområden. Givetvis godkända enligt gällande EN-normer och krav.

En god kommunikation värdesätter vi högt, vi vill alltid ha en god kontakt till våra kunder, oavsett om ni handlar genom vår e-butik eller i vår butik på Ringön i Göteborg. Vi trivs med att ha en personlig kontakt och svarar mer än gärna på frågor och funderingar. Vi har stor samlad kunskap inom våra produktområden och vi hoppas kunna förmedla den kunskapen till dig så du hittar de du söker.

Vi ser framemot att ha dig som kund hos oss och vi lovar att alltid göra vårt bästa för att du ska bli nöjd!

Vår mission

Vår målsättning är; att hjälpa dig som kund och samarbetspartner att kunna utföra ert arbete på ett säkert och tryggt sätt, genom bra service och trevligt bemötande. Att leverera bra produkter i rätt tid till rätt pris.

Vår vision

Mer än bara ställning är en framtidsvision och ett mål hos oss på ställningsprodukter. Bortsett från den kanske uppenbara produkten ställning, så vill vi erbjuda så mycket mer. Genom att ständigt bredda vårt sortiment med högkvalitativa produkter vill vi erbjuda mer än bara ställning, såväl i vårt produktutbud som gentemot dig som kund.  

Vi vill erbjuda en högsta klassig kundsupport, en välfungerande e-handel och en god kundupplevelse kombinerat med konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser. Du ska känna dig trygg som kund hos oss, oavsett om du handlar på nätet, i butik eller över telefon.  

Med detta som grundpelare är vi övertygade om att vi kan bli din kompletta leverantör av bygg- och säkerhetsprodukter och erbjuda dig mer än bara ställning.

Teamet på ställningsprodukter

Ulf Krantz

Ulf

Försäljning/inköp/delägare
Ulf@stallningsprodukter.se

Joakim Krantz

Joakim

Försäljning
Joakim@stallningsprodukter.se

Hans-eric jeppsson

Hans-Eric

Försäljning/delägare
Hans-eric@stallningsprodukter.se

Emil Krantz

Emil

E-handel/marknadsföring
Emil@stallningsprodukter.se

Liam johansson

Liam

Lager
Liam@stallningsprodukter.se

Jenny

Ekonomi
Jenny@stallningsprodukter.se

 

 

Företagsnamn

Stallningsprodukter.se

Ställning och Fallskyddsprodukter Sverige AB

556691-8040

BG: 5269-4775

faktura@stallningsprodukter.se

Adress

Besöksadress: Stålverksgatan 3

Leveransadress: Lergodsgatan 1-3

417 07 Göteborg

Telefon

031 209 207

Mail

Kontakt@stallningsprodukter.se

 

 

 

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Moms visas: