Fallskyddspaket - Hög kvalitet till superpris

Varför är det bättre att köpa ett fallskyddspaket?

Vi har lång erfarenhet av fallskydd och klättring och har satt ihop de vanligaste och mest använda fallskyddsprodukterna i färdiga paket, här får du fallskydd till riktigt bra pris som är klart för arbete på hög höjd direkt. Vill du veta mer om fallskyddspaket? Tryck här.

Osäker på vilket fallskyddspaket du ska ha? - Läs vår kompletta guide om fallskyddspaket här! 

Vad ingår i fallskyddspaketen?

Fallskyddspaketen består av ett färdigt kit, basic, standard eller premium. Du väljer efter eget önskemål men ett riktmärke är följande: 

Basic: För dig som arbetar på hög höjd någon enstaka gång

Standard: För dig som vill ha hög kvalite men där priset är avgörande

Premium: För dig som arbetar på tak eller hög höjd på annat sätt dagligen eller helt enkelt prioriterar komfort och säkerhet högt.

Sortimentet består av selar, block och sling kombinerade för de flesta yrkesgrupper. Kontakta oss och få hjälp att välja rätt paket av vår utbildade och mycket erfarna personal.

Arbeta på tak, från lift eller på ställning, här finns allt man kan önska sig. Fallskyddsutrustningen för arbete på hög höjd, bekväma fallskyddsselar, lanyarder sling och fallskyddsblock för säkert arbete varje dag.

Varför Välja Våra Fallskyddspaket?

När det handlar om att arbeta på höjder är säkerhet ingen slump. Våra fallskyddspaket erbjuder en komplett lösning för att garantera din säkerhet och välbefinnande i riskfyllda arbetsmiljöer. Varje paket är sammansatt av högkvalitativa produkter som överensstämmer med alla gällande säkerhetsnormer och certifieringar.

Se vår video där vi går igenom våra basic-, standard- och premiumpaket

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla tryggt hos oss

Moms visas: