Fallskyddspaket med block för takarbete

Våra fallskyddspaket med block är den ultimata lösningen för att säkerställa din trygghet när du arbetar på höga höjder. Med dessa kompletta kit får du allt du behöver för att kunna utföra ditt arbete säkert och effektivt. Oavsett om det gäller takarbete, solcellsmontage, arbete i liftar eller andra höjdarbeten, kommer våra fallskyddskit med block vara ett pålitligt skydd. 

Läs mer här. 

 

Anpassade efter dina behov

Våra fallskyddspaket med block finns i olika modeller, prisklasser och längder för att passa alla. Välj bland längder från 2 meter till 30 meter och olika typer av krokar eller karbiner. Vi erbjuder block med både mjukt vävband, som skonsamt skyddar tak och solpaneler, och stålvajrar för extra hållbarhet och flexibilitet. Oavsett vilka specifika krav du har, kommer du att hitta det perfekta fallskyddspaketet för dina behov. Läs mer om våra fallskyddsblock. 

Certifierad säkerhet

Våra fallskyddspaket uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna och är certifierade enligt EN360. Detta innebär att de har genomgått rigorösa tester och är godkända för användning i fallskyddssituationer. Du kan vara trygg med att våra produkter är av hög kvalitet och lever upp till de strängaste säkerhetskraven.

Mångsidig användning med fallskydd för block

Våra fallskyddspaket med block är perfekta för olika typer av arbetsmiljöer och applikationer. Oavsett om det är takarbete, solcellsmontage, arbete på ställningar eller arbete med fallskyddsräcken och skyddsnät, kommer våra paket att ge dig den nödvändiga säkerheten och tryggheten vid höjdarbeten. Med våra paket kan du utföra dina arbetsuppgifter med självförtroende och minska risken för fallolyckor.

Expertis och oslagbara priser

Vi är experter inom fallskydd och vår erfarenhet garanterar att du får produkter av högsta kvalitet. Vi erbjuder även oslagbara priser för att göra fallskydd tillgängligt för alla. Med vårt sortiment av prisvärda fallskyddspaket kan du skydda dig själv och din arbetsplats utan att kompromissa med kvaliteten.

Utforska vårt sortiment av fallskyddspaket med block idag och ge dig själv tryggheten och säkerheten du förtjänar vid arbete på höga höjder.

Se vår fulla genomgång av fallskyddspaket i videon nedan

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla tryggt hos oss

Moms visas: