Combisafe Fallskydd

Combisafe har samarbetat med byggsektorn i över 25 år och utvecklat innovativa lösningar för skydda människor som arbetar på hög höjd. Idag är Combisafe fallskydd världsledande på temporära fallskyddssystem för tak. I vårt sortiment hittar du skyddsräcken och fästen i flertalet olika utformningar anpassade för olika typer av tak och underlag. 

Branschledande Combisafe räcken

SMB-systemet (eller i folkmun kallat Räckesnät Stål), är branschledande och det mest vanliga skyddsräcke-systemet och fallskyddssystemet från Combisafe. Detta är ett innovativt och anpassningsbart skyddsräcke för tak som används över hela världen. Combisafe temporära fallskydd är utformat för de allra mest krävande bygg miljöerna och ger dig goda förutsättningar för att arbeta säkert på hög höjd. Räckesnät stål från Combisafe, kombinerar styrka, hållbarhet, justerbarhet och snabb installation. Det är även ett lätt och manövrerbart skyddsräcke vilket förenklar både transport och hantering på plats. Givetvis uppfyller systemet helt EU-kraven på tillfälliga skyddsräcken enligt EN 13374.

Combisafe fästen för olika byggnadstyper 

Vi har ett brett sortiment av Combisafe fästen som ger bästa möjliga säkerhet oavsett byggnadstyp. Populärt i vårt sortiment är b.la. Balkongfäste 1601, vilket är konstruerat för montage i de ingjutna hylsorna för det permanenta balkongräcket. Har monteringsspår som klarar stora variationer i diameter och avstånd. Eller Flexfäste 1221 som används där stolpfästet behöver justeras ut, upp till 360 mm, från en vertikal yta, på stålbalkar, väggar, fasader, schaktsidor och valvkanter. 

Över 50 års samlad erfaranhet av Combisafe fallskydd

Vi på Ställningsprodukter har över 50 års samlad erfaranhet av Combisafe fallskydd. Från att både ha monterat och räknat åtgången av Combisafe fallskydd på b.la. Turning Torso i Malmö och Karlatornet i Göteborg så är vi övertygade om att vi kan hjälpa dig att hitta rätt. Är du osäker på vilket fäste, räcke eller hur mycket fallskydd du behöver? Kontakta oss så hjälper vi dig! 

Läs mer

Varför du ska välja Combisafe fallskydd

  • Ett innovativt och anpassningsbart skyddsräcke
  • Mängder av fästen för alla typer av underlag
  • Utformat för de mest krävande miljöerna
  • Hårt skyddsräckesnät med stötabsorberande egenskaper
  • Sluten och bearbetad fotlist vid valvkanten för bättre skydd mot nedfallande skräp
  • Uppfyller helt EU-kraven på tillfälliga skyddsräcken enligt EN 13374

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Moms visas: