Combisafe Fallskydd - brett sortiment av högsta kvalitet

Combisafe har samarbetat med byggsektorn i över 25 år och utvecklat innovativa lösningar för skydda människor som arbetar på hög höjd. Idag är Combisafe fallskydd världsledande på temporära fallskyddssystem för tak. I vårt sortiment hittar du skyddsräcken och fästen i flertalet olika utformningar anpassade för olika typer av tak och underlag.

Vi på Ställningsprodukter har över 50 års samlad erfaranhet av Combisafe fallskydd, så tveka in på att kontakta oss! Från att både ha monterat och räknat åtgången av combisafe fallskydd på b.la. Turning Torso och Karlatornet är vi säkra på att vi kan hjälpa dig. För mer information, tryck här.

Branschledande Combisafe räcken

SMB-systemet (eller i folkmun kallat Räckesnät Stål), är branschledande och det mest vanliga skyddsräcke-systemet och fallskyddssystemet från Combisafe. Detta är ett innovativt och anpassningsbart skyddsräcke för tak som används över hela världen. Combisafe temporära fallskydd är utformat för de allra mest krävande bygg miljöerna och ger dig goda förutsättningar för att arbeta säkert på hög höjd. Räckesnät stål från Combisafe, kombinerar styrka, hållbarhet, justerbarhet och snabb installation. Det är även ett lätt och manövrerbart skyddsräcke vilket förenklar både transport och hantering på plats. Givetvis uppfyller systemet helt EU-kraven på tillfälliga skyddsräcken enligt EN 13374.

Combisafe fästen för olika byggnadstyper 

Vi har ett brett sortiment av Combisafe fästen som ger bästa möjliga säkerhet oavsett byggnadstyp. Populärt i vårt sortiment är b.la. Balkongfäste 1601, vilket är konstruerat för montage i de ingjutna hylsorna för det permanenta balkongräcket. Har monteringsspår som klarar stora variationer i diameter och avstånd. Eller Flexfäste 1221 som används där stolpfästet behöver justeras ut, upp till 360 mm, från en vertikal yta, på stålbalkar, väggar, fasader, schaktsidor och valvkanter. 

Utmärkt fallskydd för stålhallar

Vid byggnation av stålhallar och lagerhallar så behövs det fallskydd för att kunna arbeta säkert. Vårt Combisafe fallskydd erbjuder utmärkta lösningar för fallskydd för stålhallar. En säker och smidig lösningar är att kombinera våra terminalfästen 3570 ihop med aluminiumrör, normalkopplingar och skyddsräckesnät med värmetålig sparklist för att få ett komplett skydd för industrihallar. 

Varför du ska välja Combisafe fallskydd

  • Ett innovativt och anpassningsbart skyddsräcke
  • Mängder av fästen för alla typer av underlag
  • Utformat för de mest krävande miljöerna
  • Hårt skyddsräckesnät med stötabsorberande egenskaper
  • Sluten och bearbetad fotlist vid valvkanten för bättre skydd mot nedfallande skräp
  • Uppfyller helt EU-kraven på tillfälliga skyddsräcken enligt EN 13374

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla tryggt hos oss

Moms visas: