Combisafe Fallskydd - brett sortiment av högsta kvalitet

Combisafe har samarbetat med byggsektorn i över 25 år och utvecklat innovativa lösningar för skydda människor som arbetar på hög höjd. Idag är Combisafe fallskydd världsledande på temporära fallskyddssystem för tak. I vårt sortiment hittar du skyddsräcken och fästen i flertalet olika utformningar anpassade för olika typer av tak och underlag.

Vi på Ställningsprodukter har över 50 års samlad erfaranhet av Combisafe fallskydd, så tveka in på att kontakta oss! Från att både ha monterat och räknat åtgången av combisafe fallskydd på b.la. Turning Torso och Karlatornet är vi säkra på att vi kan hjälpa dig. För mer information, tryck här.

Branschledande Combisafe räcken

SMB-systemet (eller i folkmun kallat Räckesnät Stål), är branschledande och det mest vanliga skyddsräcke-systemet och fallskyddssystemet från Combisafe. Detta är ett innovativt och anpassningsbart skyddsräcke för tak som används över hela världen. Combisafe temporära fallskydd är utformat för de allra mest krävande bygg miljöerna och ger dig goda förutsättningar för att arbeta säkert på hög höjd. Räckesnät stål från Combisafe, kombinerar styrka, hållbarhet, justerbarhet och snabb installation. Det är även ett lätt och manövrerbart skyddsräcke vilket förenklar både transport och hantering på plats. Givetvis uppfyller systemet helt EU-kraven på tillfälliga skyddsräcken enligt EN 13374.

Combisafe fästen för olika byggnadstyper 

Vi har ett brett sortiment av Combisafe fästen som ger bästa möjliga säkerhet oavsett byggnadstyp. Populärt i vårt sortiment är b.la. Balkongfäste 1601, vilket är konstruerat för montage i de ingjutna hylsorna för det permanenta balkongräcket. Har monteringsspår som klarar stora variationer i diameter och avstånd. Eller Flexfäste 1221 som används där stolpfästet behöver justeras ut, upp till 360 mm, från en vertikal yta, på stålbalkar, väggar, fasader, schaktsidor och valvkanter. 

Utmärkt fallskydd för stålhallar

Vid byggnation av stålhallar och lagerhallar så behövs det fallskydd för att kunna arbeta säkert. Vårt Combisafe fallskydd erbjuder utmärkta lösningar för fallskydd för stålhallar. En säker och smidig lösningar är att kombinera våra terminalfästen 3570 ihop med aluminiumrör, normalkopplingar och skyddsräckesnät med värmetålig sparklist för att få ett komplett skydd för industrihallar. 

Varför du ska välja Combisafe fallskydd

  • Ett innovativt och anpassningsbart skyddsräcke
  • Mängder av fästen för alla typer av underlag
  • Utformat för de mest krävande miljöerna
  • Hårt skyddsräckesnät med stötabsorberande egenskaper
  • Sluten och bearbetad fotlist vid valvkanten för bättre skydd mot nedfallande skräp
  • Uppfyller helt EU-kraven på tillfälliga skyddsräcken enligt EN 13374

Vad är Combisafe och vad erbjuder de?

Combisafe är en ledande aktör inom utveckling av innovativa lösningar för fallskydd, som samarbetat med byggsektorn i över 25 år för att skydda människor som arbetar på hög höjd. De erbjuder ett brett sortiment av temporära fallskyddssystem för tak, inklusive skyddsräcken och fästen anpassade för olika typer av tak och underlag.

Vad gör Combisafe räcken unika?

Combisafe räcken, särskilt SMB-systemet (Räckesnät Stål), är branschledande tack vare dess styrka, hållbarhet, justerbarhet och snabba installation. Dessa egenskaper gör räcken från Combisafe till ett populärt val för skyddsräcke- och fallskyddssystem globalt.

Vilka typer av fästen erbjuder Combisafe?

Combisafe erbjuder ett brett sortiment av fästen för olika byggnadstyper, inklusive Balkongfäste 1601 för ingjutna hylsor och Flexfäste 1221 som kan justeras ut från en vertikal yta. Dessa fästen är designade för att ge bästa möjliga säkerhet.

Hur kan Combisafe fallskydd användas för stålhallar?

Combisafe erbjuder utmärkta lösningar för fallskydd vid byggnation av stål- och lagerhallar. En populär lösning är att kombinera terminalfästen 3570 med aluminiumrör, normalkopplingar och skyddsräckesnät med värmetålig sparklist för ett komplett skydd.

Vilka fördelar finns det med att välja Combisafe fallskydd?

Fördelarna med att välja Combisafe fallskydd inkluderar deras innovativa och anpassningsbara skyddsräcken, ett brett utbud av fästen för alla typer av underlag, design för de mest krävande miljöerna, hårt skyddsräckesnät med stötabsorberande egenskaper, och uppfyllande av EU-kraven på tillfälliga skyddsräcken enligt EN 13374.

Uppfyller Combisafe fallskyddssystem EU-kraven?

Ja, Combisafe fallskyddssystem uppfyller helt EU-kraven på tillfälliga skyddsräcken enligt EN 13374, vilket garanterar högsta säkerhetsstandarder för arbete på hög höjd.

Är Combisafe fallskydd lämpliga för alla typer av byggprojekt?

Combisafe fallskydd är utformade för att vara flexibla och anpassningsbara, vilket gör dem lämpliga för en mängd olika byggprojekt, från takarbeten till konstruktion av stål- och lagerhallar.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla tryggt hos oss

Moms visas: