Takställning

En takställning som består av detaljer från vår rullställning, kompatibel med de flesta fabrikat. Ställningen gör att du kan arbeta säkert vid arbete på lutande tak för till exempel skorstensrenovering, målning eller takbyte. Våra takställningar tillverkas i Holland för nordiska förhållanden. För mer information, tryck här. 

Vilka är A.S.C?

A.S.C startades 1990 av Keroen van den Heuvel med specialitet inom svetsning av aluminium och har idag utvecklats till ett globalt företag med återförsäljare över hela världen. Ställningarna designas och utvecklas av hantverkare för hantverkare, med kvalitet och nytänkande i fokus . Ramarna är svetsade med den starkaste metod som marknaden erbjuder, manuell TIG svetsning. Denna svetsmetod är den enda metod där svetsen når så hög temperatur att högsta kvalité nås. Hittar du inte vad du letar efter? Titta i vår huvudkategori för rullställning så ser du hela vårt sortiment.

Varför du ska ha en takställning

En takställning är ett utmärkt skydd vid exempelvis takbyte, takrenovering, takmålning eller skorstensrenovering. Takställningen blir utöver fallskydd även en stabil arbetsplattform så du kan arbeta effektivt och ergonomiskt. För att minska risken för fall igenom ställningen bör skyddsräckesnät för ställning användas. Detta fästs enkelt med spännremmar högst upp i din takställning och ger ett utökat skydd både för människor, verktyg och bröte. 

 

Fönsterbyte med rullställning

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla tryggt hos oss

Moms visas: