Konsoler till Modulställning

Konsoler används ofta på byggarbetsplatser och används för att bredda ställningen och för att minska avståndet från vägg. Det ger ofta hantverkare mer flexibilitet och ökad säkerhet då dom kommer närmre väggen vilket underlättar detaljarbete. Dessa konsoler är utformade för att passa i kransarna till modulställning och är gjorda av högkvalitativt stål som är galvaniserat för att motstå korrosion (rost). För mer information, scrolla längst ner på sidan. 

Bredda ställningen utan att montera extra fack

Konsolerna monterar du enkelt i kransen på modulställningen och gör det möjligt att bredda ställningen med upp till 1 meter. Eftersom konsolen i sig monteras i ett ställningsfack behöver den inte förankras i marken i ytterkant vilket underlättar enormt om du behöver plattformar på svåråtkomliga ställen, där det inte går att bygga ett till ställningsfack från grunden. Exempelvis när det inte går att sätta spiror tätt inpå fasaden men där man ändå behöver nå fasaden, då är det konsoler du behöver. 

På vår hemsida hittar du ett brett utbud av konsoler i olika storlekar, som är konstruerade för att säkerställa din säkerhet och öka effektiviteten på din arbetsplats.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla tryggt hos oss

Moms visas: