Arbetsbelysning

Vi har utökat vårt sortiment med LED-belysning. Våra produkter håller högsta kvalitet och tål både vårt klimat och tuffa arbetsmiljöer. Med bra belysning får du en bättre arbetsmiljö. Så se till så du har rätt belysning i mörkret.

Läs mer

Varför behöver jag belysning på min arbetsplats? 

Arbetsbelysning är viktig på arbetsplatsen av flera skäl. För det första är en bra belysning nödvändig för att se det arbete som utförs och för att undvika skador och olyckor. För det andra kan rätt arbetsbelysning öka produktiviteten genom att skapa en mer bekväm arbetsmiljö och minska ansträngningen på ögonen. Dessutom kan rätt belysning förbättra koncentrationen och minska tröttheten. 

Hur skiljer sig arbetsbelysning från vanliga lampor? 

Arbetsbelysningen är speciellt designad för att användas på arbetsplatser där högre ljusnivåer krävs. Den är också mer robust och tåligare än vanliga lampor, eftersom de är utsatta för större påfrestningar och slitage på arbetsplatsen. Arbetsbelysning har också oftast mer avancerade funktioner, såsom justerbara ljusstyrkor och riktning, för att möta de specifika behoven på arbetsplatsen. 

Vilken effekt har rätt arbetsbelysning på min arbetsmiljö och produktivitet? 

Rätt arbetsbelysning kan ha en stor effekt på din arbetsmiljö och produktivitet. En bra arbetsbelysning kan minska ögontrötthet, huvudvärk och trötthet och på så sätt öka produktiviteten och arbetstagarnas välbefinnande. Dessutom kan rätt arbetsbelysning hjälpa till att minska riskerna för olyckor och skador på arbetsplatsen genom att göra det lättare att se och undvika faror. 

6 viktiga saker att ha i åtanke: 

  • Placering: Se till att belysningen är placerad på en säker plats så att den inte kan orsaka skador eller stöta omkull. 

  • Kabeldragning: Se till att kablarna är korrekt installerade och undvik trassel för att förhindra strypning och skador. 

  • Ljusstyrka: Var försiktig med att använda för starkt ljus, eftersom det kan skada ögonen eller blända dig. 

  • Värmeutveckling: Viss utrustning kan generera höga temperaturer, så det är viktigt att se till att belysningen inte placeras nära brandfarliga material. 

  • Vattentäthet: Om belysningen ska användas utomhus eller i fuktiga miljöer, se till att den är vattentät för att undvika kortslutning och elektriska problem. 

Underhåll: Regelbundet underhåll av din belysning är viktigt för att undvika skador och fel. Se till att du stänger av och kopplar bort belysningen när du rengör och byter ut lampor eller delar.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla tryggt hos oss

Moms visas: