Ögleskruv av högsta kvalite för byggställning

Välkommen till vår kategori för ögleskruv, en produkt som används dagligen av alla som monterar byggställning. Våra skruvkrokar finns i tjocklekar av 10mm och 12mm, och i längder som sträcker sig från 9cm upp till 60cm. 

Varför Välja Vår Ögleskruv?

Läs mer

Högsta Kvalitet

Våra skruvöglor är inte bara galvaniserade för att motstå korrosion, de är också svetsade för att garantera maximal hållbarhet och säkerhet. De håller allra högsta kvalitet och är designade för att möta de mest krävande förhållandena.

Mångsidiga Användningsområden

Förutom att vara utmärkta för att förankra byggställningar i olika typer av fasader, fungerar våra ögleskruvar också utmärkt som skruvkrok. De används ofta för att hänga upp och säkra föremål på väggar och tak så som gardiner, foton, lampor, gungor och mycket mer. Dessutom är de rostbeständiga, vilket gör dem idealiska för utomhusbruk.

Förankring av Byggställning

När det kommer till förankring av byggställningar är våra ögleskruvar ett måste. Kombinerat med väggfästen och kopplingar säkerställer de att byggställningen blir stabil och säkrad, även under tuffa väderförhållanden. Även om vår 10mm ögleskruv kan skruvas direkt in i träfasader, rekommenderar vi alltid att förborra hålet för att undvika sprickor och säkerställa bästa möjliga förankring.

Anpassade för Olika Fasadtyper

Våra 10mm ögleskruvar är perfekta för träfasader, medan våra 12mm skruvögla är idealiska för mer robusta material som betong och tegel. Detta gör dem till en mångsidig lösning för att förankra ställningar i olika typer av fasader.

Vanliga frågor och svar

Vilken plugg ska jag använda till ögleskruv? 

För ögleskruv 10mm ska du använda ett 12mm plugg, antingen vanlig nylonplugg eller nylonplugg med krage. För 12mm ska du använda ett 14mm plugg

I vilka material kan jag använda ögleskruvar?

Ögleskruv kan användas i en mängd olika material, inklusive trä, betong och tegel. Våra 10mm skruvöglor är särskilt lämpliga för träfasader, medan 12mm passar för robusta material som betong och tegel.

Behöver jag förborra innan jag skruvar in en skruvkrok?

Även om 10mm krokar kan skruvas direkt in i träfasader, rekommenderar vi alltid att förborra hålet för att undvika sprickor och säkerställa bästa möjliga förankring.

Vilket borr ska jag ha? 

10mm ögla - 12mm plugg - 12mm borr

12mm ögla - 14mm plugg - 14mm borr

Se alla våra betongborr

Är skruvkrokarna rostbeständiga?

Ja, våra ögleskruv är galvaniserade, vilket gör dem rostbeständiga och idealiska för utomhusbruk.

Hur använder jag ögleskruvar för att förankra byggställningar?

För att förankra byggställningar med skruv med ögla bör du kombinera dem med väggfästen och kopplingar. Detta säkerställer att byggställningen blir stabil och säkrad, även under tuffa väderförhållanden.

Kan jag använda ögleskruvar för att hänga upp tunga föremål?

Ja, men det är viktigt att välja rätt tjocklek och längd på ögleskruven samt att säkerställa att den är korrekt förankrad i väggen eller taket. Vid osäkerhet, kontakta oss så hjälper vi dig!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla tryggt hos oss

Moms visas: