Ställningsvinsch med tillbehör

En ställningsvinsch är ett avgörande verktyg för effektivt upp- och nedfirande av material, särskilt inom bygg- och ställningsbranschen. Vårt vinschpaket är en komplett lösning som inkluderar ett rep, en konsol (även känd som galje), och hjul. Hos oss hittar du även en materialhiss, mer specifikt vår solcellshiss!

Materialhiss anpassad för solpaneler

I kontexten av solcellsmontörer, erbjuder Solcellshissen en specialanpassad lösning för att transportera solceller och andra byggprodukter till tak. Denna materialhiss, tillverkad i robust aluminium, är lättviktig och kan lyfta upp till 125 kg med en hastighet av 10 meter per minut. Den har en skräddarsydd plattform för solceller och en kraftfull elektrisk motor. Solcellshissen är lätt att montera och demontera, vilket sparar tid på arbetsplatsen, och den uppfyller alla nödvändiga arbetsmiljökrav och certifikat.

Vad är en materialhiss?

En materialhiss är en typ av lyftutrustning som är konstruerad för att effektivt och säkert transportera material, särskilt på byggarbetsplatser. Dessa hissar används ofta för att flytta material mellan olika våningar eller nivåer, vilket effektiviserar arbetsflödet och minskar arbetskraftens belastning. Användningsområdena är många, inklusive byggnadsarbete, renovering, och i vissa fall, industriella applikationer.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla tryggt hos oss

Moms visas: