Positioneringssele

Vi är stolta över att erbjuda ett brett sortiment av positioneringsselar som ger dig säkerhet och komfort under arbete på hög höjd och i trånga utrymmen. Våra selar är utformade för att ge dig fullständig rörelsefrihet samtidigt som de säkerställer en stabil positionering och en optimal arbetsställning.

Vi har selar för alla typer av höjd- och rumsarbeten, från enkla till mer avancerade applikationer. Oavsett om du är en erfaren yrkesman eller en förstagångs användare, kan du lita på att våra positioneringsselar ger dig en säker och bekväm arbetsmiljö. Osäker på vilken sele du behöver? Klicka här.

Osäker på vilken sele du ska ha?

Vi förstår att valet av rätt sele är avgörande för din säkerhet och arbetsprestation, och vi är dedikerade till att ge dig professionell vägledning och rådgivning. Tveka inte att kontakta oss för att diskutera dina krav och önskemål så att vi kan hjälpa dig att hitta det bästa alternativ för dina behov.

Vad är en positioneringssele och vad används den för?

En positioneringssele är en del av ditt fallskydd som används vid arbete på hög höjd eller i trånga utrymmen tillsammans med någon typ av förankring. Den är utformad för att möjliggöra full rörelsefrihet samtidigt som den säkerställer en stabil positionering och en optimal arbetsställning. De är utrustade med positionerings-ringar vilket är användbart vid förflyttning mellan olika otrymmen på hög höjd. 

Våra selar uppfyller högsta standard 

Våra positioneringsselar är certifierade enligt EN 358, EN 361 och/eller EN 813, vilket innebär att de uppfyller specifika krav för användning vid arbete på höjd och träd eller liknande arbetsplatser.  

  • EN 358-certifieringen betyder att selen är lämplig för arbete på positioneringslinor och att den uppfyller specifika säkerhetskrav.  

  • En 361-certifieringen innebär att selen är lämplig för personlig skyddsutrustning vid arbete på höjd. 

  • EN 813-certifiering innebär att selen är utformad för användning vid arbete på träd eller liknande arbetsplatser där det finns risk för fall.

Vi är alltid måna om din säkerhet och erbjuder endast fallskyddsutrustning i högsta kvalitet. Med våra certifierade positioneringsselar kan du känna dig trygg och säker när du arbetar.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla tryggt hos oss

Moms visas: