10% RABATT PÅ ALL MODULSTÄLLNING

Positioneringssele

Vi är stolta över att erbjuda ett brett sortiment av positioneringsselar som ger dig säkerhet och komfort under arbete på hög höjd och i trånga utrymmen. Våra selar är utformade för att ge dig fullständig rörelsefrihet samtidigt som de säkerställer en stabil positionering och en optimal arbetsställning.

Vi har selar för alla typer av höjd- och rumsarbeten, från enkla till mer avancerade applikationer. Oavsett om du är en erfaren yrkesman eller en förstagångs användare, kan du lita på att våra positioneringsselar ger dig en säker och bekväm arbetsmiljö. Mer information finner du längst ner på sidan. 

Läs mer

Osäker på vilken sele du ska ha?

Vi förstår att valet av rätt sele är avgörande för din säkerhet och arbetsprestation, och vi är dedikerade till att ge dig professionell vägledning och rådgivning. Tveka inte att kontakta oss för att diskutera dina krav och önskemål så att vi kan hjälpa dig att hitta det bästa alternativ för dina behov.

Vad är en positioneringssele och vad används den för?

En positioneringssele är ett typ av fallskydd som används vid arbete på hög höjd eller i trånga utrymmen. Den är utformad för att möjliggöra full rörelsefrihet samtidigt som den säkerställer en stabil positionering och en optimal arbetsställning. Kort sagt kan man säga att den framförlallt används för att säkerställa att en arbetare kan utföra sitt arbete säkert och effektivt utan risk för fall eller olyckor.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla tryggt hos oss
Moms visas: