Fallskyddsnät av hög kvalitet för högsta säkerhet

Ett fallskyddsnät eller säkerhetsnät används för att förhindra allvarliga eller livshotande skador på personer som faller från högt belägna arbetsplattformar och även för att skydda mot fallande objekt på byggarbetsplatser. Om rätt fallskyddsnät valts och om de monterats och underhållits på korrekt sätt ger dessa nät ett utmärkt och pålitligt skydd. 

Fallskyddsnäten kan användas inom flera områden på byggarbetsplatsen. Våra säkerhetsnät kan användas både hängandes under pågående takmontage och som nedfallsskärmar på större byggprojekt. För mer information, klicka här.

Skräddarsydda fallskyddsnät

Vill du så kan vi skräddarsy dina egna fallskyddsnät med maskor 45, 60 eller 100 mm storlek. Vita, svarta, blå eller röda, anpassade för just ditt projekt. Våra säkerhetsnät är även populära i idrottssammanhang som bland annat skyddsnät för fotbollar och liknande. Önskar du ett nät till just din idrott så har vår leverantör färdiga nät att tillgå för mängder av idrotter.

Finns även värmebeständiga fallskyddsnät. Maskor 10x10 cm som standard, går att få i olika utförande och färger. Finns i storlekarna 5x10, 6x10, 7,5x10 och 7,5x15 som lagervara. Bindlina 2,5m och 5 m är också lagervara.

Skyddsräckesnät för ställning

Maximera ditt skydd i ställningen genom att klä den med ett skyddsräckesnät eller fallskyddsnät för att hindra från nedfallande material eller liknande. Skyddsräckesnätet är ett alternativ eller kompliment till den traditionella ställningsväv som monteras på ställning. Fördelarna med att montera ett skyddsnät på ställningen istället för eller i tillägg till väv är att det är godkänt enligt EN 13374 som ett fallskydd för både material och människor, något ställningsväven inte uppfyller. 

Skyddsräckesnät med spännramar

Skyddsnätet är utrustat med spännremmar runt om för att smidigt och säkert kunna monteras direkt i byggställningen. Skyddsräckesnäten är utav hög kvalité och om de hanteras och besiktas på rätt sätt har de en lång livstid.

Skyddsräckesnät med flera användningsområden 

Skyddsräckesnäten kommer i flera olika storlekar, färger och specialegenskaper, med möjligheter att tillämpas på andra ställen så som fallskydd på lekplatser och nät till fotbollsmål. Vi har bland annat ställningsnät med värmetålig sparklist eller sparklist i ställningsväv. Dessa används fördelaktigen vid takomläggning eller takmålning där nätets nedre del behöver extra skydd för längre livstid.

Det finns oändliga varianter på dessa nät och har du några särskilda önskemål kontakta oss gärna så löser vi det. Vanligvis har skyddsnäten maskor som 10x10cm med en tjocklek på 5mm.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla tryggt hos oss

Moms visas: