Upp till -44% på arbetshandskar

Ställningstrailer

Ställningstrailern som förenklar din vardag

Förenkla din vardag med en smart packad ställningstrailer som kommer göra ditt arbete både lättare och effektivare. Packa din ställningstrailer med våra smarta paket färdiga för att rullas ut och monteras. Välj bland stora och små paket, kombinera med trappor eller fyll på med annat material, möjligheterna är obegränsade med en ställningsvagn.

Tysse ställningsprodukter

 

 

Läs mer

Tysse ställningstrailer

Vår nya kvalitetssäkrade ställningstrailer från norska Tysse gör din transport av byggställning enklare, säkrare och mer effektiv.  

Ställningstrailern är skapad med god balans och användarvänlighet så du får plats med mycket ställning samtidigt som det är smidigt att lasta av och på ställningen. Ställningstrailern är anpassad för att göra det enklare för dig att räkna och organisera varje ställningsdel då varje del har sitt eget utrymme, detta möjliggör att du kan lasta av och på ställningsdelarna helt oberoende av varandra. Med dom justerbara armarna kan du enkelt anpassa ställningstrailern efter dina behov vilket gör det möjligt att packa ställningstrailern med olika sorters ställning. På varje arm finns det välplacerade fästen där du enkelt fäster dina spännband så att all ställning håller sig på plats. Önskar du fler justeringsmöjligheter går det självklart att montera fler justerbara armar vid behov.  

Ställningstrailer med fastmonterade lådor

Våra ställningstrailers är även utrustade med lådor som är fastmonterade på släpet, detta i syfte att förvara alla små ställningsdelar, montageanvisningar och extra spännband på ett säkert ställe. Givetvis är även dessa lådor helt anpassade för ställning och bidrar till en effektivare på- och avlastning. Ställningstrailern är utrustad med 13” helårsdäck vilket gör att den kan användas året runt.  

Hur ska jag packa min ställningsvagn? 

Se vår video på hur du snabbast och lättast packar din ställningstrailer:

 

Fördelar med en ställningsvagn

  • Lättare att hålla koll på vad du har för material, samt om eventuella skador uppstått.
  • Smidigt och effektivt sätt att transportera ditt material.
  • Ergonomisk lossning och lastning på kärran, då den är utformad och anpassad för just detta material. 
  • Norsktillverkad trailer av hög kvalité.
  • Får transporteras med vanligt B-körkort då totalvikten är 1100kg (Lastvikt 790kg).
  • Trailer byggd för att hålla länge. Tillverkad av stålprofiler som varmförzinkats för bästa rostskydd.

Om Tysse:  

Tysse grundades 1964 av Bertin Kåre Tysse. I början var Tysses huvudprodukter enbart olika typer av stegar, flaggstänger och torkställningar. Men 8 år senare valde Tysse att vidareutveckla sitt sortiment och dom började skapa det som fortfarande är huvudprodukten idag 50 år senare, släpvagnen. Idag är Tysse Norges största trailertillverkare och gör såväl trailers för ställning som för båtar och bilar.  

Med sin egen produktionsanläggning i Norge på över 30 000 kvm ser dom till att skapa ställningsvagnar av allra högsta kvalité och vi är stolta av att få vara återförsäljare av Tysse ställningstrailer!  

 

Tillbehör Ställningstrailer

Stöldlås, vinterdäck och aluminiumfälgar mm.

Totalvikt 1300 kg

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Moms visas: