NYHETER - Teleskopsstegar till grymma priser här! 

Hantverkarställning

En hantverkarställning är en ställning som ofta används med en ställhöjd under 1.9m och som därmed inte påverkas av krav på skyddsräcken och fotlist. Hantverkarställningen är det smidigaste alternativet när du behöver förflytta dig under arbetets gång då den är vikbar och enkel att förvara och transportera. Med en totalvikt på endast 35kg är rullställningen smidig att förflytta in och ut ur transportfordon. En annan fördel är att hantverkarställningen kan resas av endast en person, vilket är optimalt om du arbetar ensam. Du viker helt enkelt bara upp ställningen och lägger i plattformen på önskad höjd. Plattformen är justerbar i intervaller på 28 cm för bästa möjliga arbetsposition. Hittar du inte vad du letar efter? Titta i vår huvudkategori för rullställning så ser du hela vårt sortiment.

Vår hantverksställning är tillverkad med den starkaste svetsningsmetod som marknaden erbjuder, manuel TIG svetsning. Med denna tillverkningsmetod så har ställningen en maxlast på 450kg.

Populär hos målare, undertaksmontörer och hemmafixare! Hantverksställningen passar även dig som:

  • Har flera uppgifter och behöver flytta runt ställningen mycket.
  • Har mycket jobb inomhus.
  • Vill ha en rullställning som inte är tung och otymplig att transportera.Vill ha en flexibel, enkel och hållbar ställning.

 

Läs mer

Vem passar hantverkarställningen till?

Målare, undertaksmontörer, montage inomhus och givetvis glada amatörer.

Hantverkarställningen går att utveckla med justebara hjul och dessutom med arbetshöjd upp till 7,5m men då ska sparklister och skyddsräcken m.m. användas.

Hantverkarställningens ursprung

A.S.C startades 1990 av Keroen van den Heuvel med specialitet inom svetsning av aluminium och har idag utvecklats till ett globalt företag med återförsäljare över hela världen. Våra hantverkarställningar designas och utvecklas av hantverkare för hantverkare, med kvalitet och nytänkande i fokus . Ramarna är svetsade med den starkaste metod som marknaden erbjuder, manuell TIG svetsning. Denna svetsmetod är den enda metod där svetsen når så hög temperatur att högsta kvalité nås. 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Moms visas: