Rullställning

En rullställning i aluminium är det smidigaste alternativet när du arbetar inomhus eller på relativt släta underlag. Ställningen består av färdiga sidostycken med klickfästen för de horisontala stagen, tillsammans med den låga vikten gör det rullställningen till den optimala lösningen om du arbetar ensam eller ofta kan behöva flytta ställningen. Våra rullställningar är extremt hållbara och har en väldigt lång livstid, tillsammans med tillverkaren A.S.C lämnar vi livstidsgaranti på alla svetsningar på rullställningar.  

A.S.C startades 1990 av Keroen van den Heuvel med specialitet inom svetsning av aluminium och har idag utvecklats till ett globalt företag med återförsäljare över hela världen. Ställningarna designas och utvecklas av hantverkare för hantverkare, med kvalitet och nytänkande i fokus . Ramarna är svetsade med den starkaste metod som marknaden erbjuder, manuell TIG svetsning. Denna svetsmetod är den enda metod där svetsen når så hög temperatur att högsta kvalité nås. 

Våra rullställningar i aluminium  

Våra rullställningar ger dig allt du behöver för att du ska känna dig trygg vid målning, fasadarbete eller annat arbete på hög höjd. Materialet är gjort av aluminium vilket gör det superlätt, enkelmonterat och hållbart. Hos oss finner du rullställningar i många olika variationer tillverkat i hög kvalité från den globala tillverkaren A.S.C.  

Vi är proffs på rullställningar och försöker erbjuda så brett sortiment som möjligt, behöver du någon detalj eller har du andra frågor kring rullställning, tveka inte på att kontakta oss så hjälper vi mer än gärna till.  

Fördelar med rullställning 

Rullställningen är oerhört lätt att montera och tillsammans med dess justerbara hjul kan du snabbt och enkelt flytta runt ställningen för att underlätta ditt arbete. Eftersom vår rullställning är gjord i aluminium så är den väldigt lätt vilket möjliggör enkel förflyttning och montering. Aluminiumställning är i regel mindre stabil jämfört med stålställning, just pga. dess lätta konstruktion.
Rullställning är det självklara valet om du: 

Vill ha en flexibel och hållbar ställning
Vill ha en rullställning som inte är tung och otymplig att transportera
Har varierande jobb både inomhus och utomhus
Har flera uppgifter och behöver flytta runt ställningen mycket

Teknisk beskrivning rullställning

Diagonal och horisontalstag med snabbfäste i ena änden vilket gör att du monterar och demonterar stagen från ena sidan. Ramar med bajonettfäste som innebär att lås sprintarna kan sitta kvar i ramen. Detta ihop med den enhands vikbara grundsektionen och mycket annat gör att ASC rullställning är en av de absolut bästa på marknaden. Dess delar passar de flesta fabrikat på marknaden men man bör vara uppmärksam på skillnaden i mellanrummet på ramarna bland annat.

Tillbehör rullställning

Vi har även speciallösningar för solmontage och vid renovering av skorstenar eller ventilationstrummor på lutande tak.

Hantverkarställning kallar vi de mindre varianterna av rullställning vars grundsektion bygger på en vikbar funktion.

De har mindre hjul (125 mm i diameter), en plattformslängd på 1,9meter och går att  bygga med en plattform i bredd och upp till 7,5 meters arbetshöjd.

Det går även att kompletera med stödben.

Rullställning bygger som standard på lösa sidoramar och stag, men vikbar grundsektion finns som tillval.

De har större hjul ( 200 mm i diameter), en plattformslängd på 2,5 meter och finns i enkelbredd och dubbelbredd

(två plattformar bredvid varandra) och upp till 12 meters arbetshöjd.

I alla rullställningspaket ingår alltid justerbara hjul.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Moms visas: