Rullställning

En rullställning i aluminium är det smidigaste alternativet när du arbetar inomhus eller på relativt släta underlag. Ställningen består av färdiga sidostycken med klickfästen för de horisontala stagen, tillsammans med den låga vikten gör det rullställningen till den optimala lösningen om du arbetar ensam eller ofta kan behöva flytta ställningen. Våra rullställningar är extremt hållbara och har en väldigt lång livstid, tillsammans med tillverkaren A.S.C lämnar vi livstidsgaranti på alla svetsningar på rullställningar.  

A.S.C startades 1990 av Keroen van den Heuvel med specialitet inom svetsning av aluminium och har idag utvecklats till ett globalt företag med återförsäljare över hela världen. Ställningarna designas och utvecklas av hantverkare för hantverkare, med kvalitet och nytänkande i fokus . Ramarna är svetsade med den starkaste metod som marknaden erbjuder, manuell TIG svetsning. Denna svetsmetod är den enda metod där svetsen når så hög temperatur att högsta kvalité nås. 

Rullställning till oslagbara priser av hög kvalité med detaljer som gör montaget av ställningen både enklare och snabbare.

Teknisk beskrivning rullställning

Diagonal och horisontalstag med snabbfäste i ena änden vilket gör att du monterar och demonterar stagen från ena sidan. Ramar med bajonettfäste som innebär att lås sprintarna kan sitta kvar i ramen. Detta ihop med den enhands vikbara grundsektionen och mycket annat gör att ASC rullställning är en av de absolut bästa på marknaden. Dess delar passar de flesta fabrikat på marknaden men man bör vara uppmärksam på skillnaden i mellanrummet på ramarna bland annat.

Tillbehör rullställning

Vi har även speciallösningar för solmontage och vid renovering av skorstenar eller ventilationstrummor på lutande tak.

Hantverkarställning kallar vi de mindre varianterna av rullställning vars grundsektion bygger på en vikbar funktion.

De har mindre hjul (125 mm i diameter), en plattformslängd på 1,9meter och går att  bygga med en plattform i bredd och upp till 7,5 meters arbetshöjd.

Det går även att kompletera med stödben.

Rullställning bygger som standard på lösa sidoramar och stag, men vikbar grundsektion finns som tillval.

De har större hjul ( 200 mm i diameter), en plattformslängd på 2,5 meter och finns i enkelbredd och dubbelbredd

(två plattformar bredvid varandra) och upp till 12 meters arbetshöjd.

I alla rullställningspaket ingår alltid justerbara hjul.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Moms visas: