FRI FRAKT på utvalda ställningspaket i aluminium

Rullställning

Kvalitetssäkrad ställning från Nederländerna
Livstidsgaranti på alla svetsningar

 

En rullställning i aluminium är det smidigaste alternativet när du arbetar inomhus eller på relativt släta underlag. Ställningen består av färdiga sidostycken med klickfästen för de horisontala stagen, tillsammans med den låga vikten gör det rullställningen till den optimala lösningen om du arbetar ensam eller ofta kan behöva flytta ställningen. Våra rullställningar är extremt hållbara och har en väldigt lång livstid, tillsammans med tillverkaren A.S.C lämnar vi livstidsgaranti på alla svetsningar på rullställningar. Hittar du inte vad du letar efter? Titta i vår huvudkategori för byggställning så ser du hela vårt sortiment.  

Osäker på vilken ställning du ska välja? Läs vår kompletta ställningsguide! 

Våra rullställningar i aluminium  

Våra rullställningar ger dig allt du behöver för att du ska känna dig trygg vid målning, fasadarbete eller annat arbete på hög höjd. Materialet är gjort av aluminium vilket gör det superlätt, enkelmonterat och hållbart. Hos oss finner du rullställningar i många olika variationer tillverkat i hög kvalité från den globala tillverkaren A.S.C.  

Vi är proffs på rullställningar och försöker erbjuda så brett sortiment som möjligt, behöver du någon detalj eller har du andra frågor kring rullställning, tveka inte på att kontakta oss så hjälper vi mer än gärna till.  

Kvalitetssäkrade rullställningar i aluminium 

A.S.C startades 1990 av Keroen van den Heuvel med specialitet inom svetsning av aluminium och har idag utvecklats till ett globalt företag med återförsäljare över hela världen. Ställningarna designas och utvecklas av hantverkare för hantverkare, med kvalitet och nytänkande i fokus . Ramarna är svetsade med den starkaste metod som marknaden erbjuder, manuell TIG svetsning. Denna svetsmetod är den enda metod där svetsen når så hög temperatur att högsta kvalité nås. 

En ställning med många fördelar

Rullställningen är oerhört lätt att montera och tillsammans med dess justerbara hjul kan du snabbt och enkelt flytta runt ställningen för att underlätta ditt arbete. Eftersom vår rullställning är gjord i aluminium så är den väldigt lätt vilket möjliggör enkel förflyttning och montering. Aluminiumställning är i regel mindre stabil jämfört med stålställning, just pga. dess lätta konstruktion.

Rullställning är det självklara valet om du: 

Vill ha en flexibel och hållbar ställning

Vill ha en rullställning som inte är tung och otymplig att transportera

Har varierande jobb både inomhus och utomhus

Har flera uppgifter och behöver flytta runt ställningen mycket

När ska jag använda en rullställning?

Eftersom rullställningen kännetecknas för att vara smidig att montera, transportera och förflytta är det vanligt att använda den när du målar om en villa eller mindre fastighet. Vare sig du är yrkesproffs eller hemmafixare kan rullställning bidra med många fördelar för din ommålning. Eftersom ställning innehar låsbara hjul kan du enkelt förflytta dig runt huset efter ditt behov och givetvis låsa ställningshjulen när du står still. Att den monteras och transporteras otroligt lätt skapar också goda förutsättningar för effektivt arbete, då du exempelvis kan platsmontera ställningen i trånga utrymmen om så krävs. För en målare eller plåtslagare kan en rullställning var ett självklart verktyg, inte bara för att säkerställa att man kan jobba säkert utan också för att kunna arbeta så effektivt som möjligt - Så yrkesproffsen kan fokusera på det dom är inhyrda till att göra, i detta fallet måla eller böja plåt. Givetvis kan rullställningen användas till så mycket mer än bara målning eller plåtslageri, byte av hängrännor, fasadbyte eller ett glödlampe-byte på hög höjd kan också vara användningsområden för en rullställning. Behöver du en ställning som går att förflytta, är tillverkad i ultralätt aluminium och är enkel att montera då kan en rullställning vara ett bra val för dig! 

Teknisk beskrivning rullställning

Diagonal och horisontalstag med snabbfäste i ena änden vilket gör att du monterar och demonterar stagen från ena sidan. Ramar med bajonettfäste som innebär att lås sprintarna kan sitta kvar i ramen. Detta ihop med den enhands vikbara grundsektionen och mycket annat gör att ASC rullställning är en av de absolut bästa på marknaden. Dess delar passar de flesta fabrikat på marknaden men man bör vara uppmärksam på skillnaden i mellanrummet på ramarna bland annat.

Tillbehör rullställning

Vi har även speciallösningar för solmontage och vid renovering av skorstenar eller ventilationstrummor på lutande tak.

Hantverkarställning kallar vi de mindre varianterna av rullställning vars grundsektion bygger på en vikbar funktion.

De har mindre hjul (125 mm i diameter), en plattformslängd på 1,9meter och går att  bygga med en plattform i bredd och upp till 7,5 meters arbetshöjd.

Det går även att kompletera med stödben.

Rullställning bygger som standard på lösa sidoramar och stag, men vikbar grundsektion finns som tillval.

De har större hjul ( 200 mm i diameter), en plattformslängd på 2,5 meter och finns i enkelbredd och dubbelbredd

(två plattformar bredvid varandra) och upp till 12 meters arbetshöjd.

I alla rullställningspaket ingår alltid justerbara hjul.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Moms visas: