Säkerhetsnät

Ett säkerhetsnät eller fallskyddsnät används för att förhindra allvarliga eller livshotande skador på personer som faller från högt belägna arbetsplattformar och även för att skydda mot fallande objekt på byggarbetsplatser. Om rätt nät valts och om de monterats och underhållits på korrekt sätt ger dessa nät ett utmärkt och pålitligt skydd. 

Säkerhetsnäten kan användas inom flera områden på byggarbetsplatsen. Våra nät kan användas både hängandes under pågående takmontage och som nedfallsskärmar på större byggprojekt. 

Vill du så kan vi skräddarsy dina egna nät med maskor 45, 60 eller 100 mm storlek. Vita, svarta, blå eller röda, anpassade för just ditt projekt. Våra nät är även populära i idrottssammanhang som bland annat skyddsnät för fotbollar och liknande. Önskar du ett nät till just din idrott så har vår leverantör färdiga nät att tillgå för mängder av idrotter.

Finns även värmebeständiga nät. Maskor 10x10 cm som standard, går att få i olika utförande och färger. Finns i storlekarna 5x10, 6x10, 7,5x10 och 7,5x15 som lagervara. Bindlina 2,5m och 5 m är också lagervara.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Moms visas: