NYHETER - Teleskopsstegar till grymma priser här! 

Skyddsräckesnät för ställning

Maximera ditt skydd i ställningen genom att klä den med ett skyddsräckesnät eller fallskyddsnät för att hindra från nedfallande material eller liknande. Skyddsräckesnätet är ett alternativ eller kompliment till den traditionella ställningsväv som monteras på ställning. Fördelarna med att montera ett skyddsnät på ställningen istället för eller i tillägg till väv är att det är godkänt enligt EN 13374 som ett fallskydd för både material och människor, något ställningsväven inte uppfyller. 

Skyddsräckesnät med spännremmar

Skyddsnätet är utrustat med spännremmar runt om för att smidigt och säkert kunna monteras direkt i byggställningen. Skyddsräckesnäten är utav hög kvalité och om de hanteras och besiktas på rätt sätt har de en lång livstid.

Skyddsräckesnät med flera användningsområden 

Skyddsräckesnäten kommer i flera olika storlekar, färger och specialegenskaper, med möjligheter att tillämpas på andra ställen så som fallskydd på lekplatser och nät till fotbollsmål. Vi har bland annat ställningsnät med värmetålig sparklist eller sparklist i ställningsväv. Dessa används fördelaktigen vid takomläggning eller takmålning där nätets nedre del behöver extra skydd för längre livstid. Det finns oändliga varianter på dessa nät och har du några särskilda önskemål kontakta oss gärna så löser vi det. Vanligvis har skyddsnäten maskor som 10x10cm med en tjocklek på 5mm.

Läs mer

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Moms visas: