Ställningstrailer

Släpvagn för ramställning

Förenkla din vardag med en smart packad ställningstrailer som kommer göra ditt arbete både lättare och effektivare. Packa din trailer med våra smarta paket färdiga för att rullas ut och monteras. Välj bland stora och små paket, kombinera med trappor eller fyll på med annat material, möjligheterna är obegränsade med ställningskärran.

Trailer

Svensktillverkad trailer av mycket hög kvalite den absolut kraftigaste på marknaden till för att användas varje dag. Tillverkad av stålprofiler som varmförzinkats för bästa rostskydd. Vagnen är genomtänkt in i minsta detalj. Allt är byggt för att hålla länge. Ingen plåt eller I-balk i konstruktionen! Bara riktiga profiler i rätt dimensioner som är svetsade i fackverk.

HSD trailer

Släpkärra för rullställning, stegar eller liknande produkter. Snabbt och enkelt att lasta av och på, det får enkelt plats rullställning för byggnation upp till 10m. Finns även i låsbar variant med låda baktill. Med dessa kärror minimerar du skaderisken av aluminiumställning och aluminiumstegar och dessutom så får du en ergonomisk och smidig lastning och lossning av ställnings materialet.

Aluminiumskärmar, MS hjul, kraftigt stödhjul och löstagbar spiralkabel som standard

 

 

Tillbehör Ställningstrailer

Stöldlås, aluminiumlåda, vinterdäck och aluminiumfälgar mm.

Totalvikt 1100 kg, 1300 kg på beställning

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Moms visas: