Upp till -28% på hantverkarställning

NYTT HOS OSS - SP PRO - Intervju med vår inköpare

Vad är SP PRO?

SP PRO står för Ställningsprodukter Proffessional och är premiumprodukter utvecklade, designade och framtagna av oss med hjälp av våra kunder. Dessa produkter är noga framtagna ihop med lokala hantverkare och ställningsmontörer för att säkerställa allra högsta kvalité, hållbarhet och användarvänlighet.

Varför har ni tagit fram SP PRO?

Det grundar sig i egentligen i att vi inte har varit helt nöjda med de modeller av produkter som redan finns. Vilket har lett till att vi själva har förädlat och förbättrat befintliga produkter för att tilltala de behoven som finns idag. Exempelvis ställningshammare PRO, som är gjord i helsmitt kolstål med glasfiberhandtag som ger den låg vikt utan att tumma på hållbarheten. Vi vill helt enkelt skapa prisvärda premiumprodukter för ställningsmontörer.

Vad är målet med SP PRO? 

Vår vision med varumärket SP PRO är att involvera våra kunder i produktutvecklingen för att säkerställa att produkterna alltid håller de höga krav som dagens byggarbetare ställer. Målsättningen är att vi ska bygga vidare sortimentet med fler prisvärda premiumprodukter för ställningsbyggare och hantverkare. 

Avslutningsvis, en öppen dialog med våra kunder är oerhört viktigt för oss, så har du idéer, tips eller förslag på produkter vi borde ta in sortimentet - Hör av dig till oss!

Ulf Krantz om SP PRO
Ulf Krantz
Inköpare/delägare

 2023-01-05

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Moms visas: