Upp till -28% på hantverkarställning

TBS Ställningar väljer Ställningsprodukter

Läppstiftet i Göteborg, ett av TBS ställningars projekt
Gothia Towers, ett av TBS ställningars projekt

 

Intervju med Mattias Dahlgren - VD, TBS Ställningar 

Kort om TBS Ställningar

TBS Ställningar har funnits i över 20 år, vi har hela vägen sedan starten försökt lägga fokus på att leverera säkra och tekniskt fulländade ställningar med högsta leveranssäkerhet. Idag är jag (Mattias Dahlgren) VD och ansvarig för bolaget. Vi är idag ca 35st montörer samt projektledare och övriga administrativ personal. De senaste året har vi satsat på en egen tekniker och vi är glada att nu på egen hand kunna beräkna och rita ställningar. Dels för att kunden skall få ett bättre underlag, men även för att killarna skall få en bra förutsättning för sin montering. 

Vi jobbar med alla sorters ställningar och är även duktiga på väderskydd. Vår specialitet är lite mer speciella projekt på ROT-sidan, men det finns än så länge inget vi inte löser. Vi lägger även stor vikt vid vårt klimatmål och håller på att gå över helt till en elektrisk fordonsflotta. Vi har redan gått över till 100% HVO-bränsle samt fordonsgas. 

Som ställningsmontör jobbar ni ständigt på hög höjd, hur jobbar ni med era anställdas säkerhet ur denna synvinkeln?

Säkerheten är mycket viktig och vi är noga med att alla killar skall ha en bra utrustning. Det är aldrig ofarligt att jobba på hög höjd, därför är det så viktigt att man alltid tänker till och nyttjar alla de hjälpmedel som går att få tag på. 

Vad är viktigt när ni väljer en leverantör?

Eftersom jag de första åren jobbade mycket ute på fältet själv så fick jag en förståelse för hur viktigt det är med bra saker. Om killarna är rädda om sina saker så är det extra kul att ge dem bra förutsättningar. Ställningsprodukter, är mycket lyhörda och jobbar ständigt för att utveckla sina produkter och kommer med trevliga ställningstillbehör, ställningsverktyg, etc. som gör det lite extra kul. Vi är även mycket nöjda med kontrollen av fallskyddsselar som görs på ett seriöst sätt utan att underkänna allt som inte är egna produkter. Detta gör att man får ett utökat förtroende och i slutändan väljer att handla från en sådan leverantör. De senaste selarna och blocken har trots sitt konkurrenskraftiga pris visat sig vara riktigt bra!

Vad för produkter brukar ni handla från Ställningsprodukter.se?

Eftersom vi har ett annat ställningsfabrikat så är det främst tillbehör, verktyg och fallskyddsprodukter vi handlar av Ställningsprodukter. Vi är mycket nöjda med sortiment och kvalitet. Skulle det vara något som inte är riktigt bra så tar Ställningsprodukter alltid detta på stort allvar, något som är mycket viktigt när man väljer leverantör.

Vad för typ av fallskyddsprodukter brukar ni använder er av?

Vi använder oss av fallskyddssele, en fast fallskyddslina och ett fallskyddsblock som ett personligt skydd för var montör. Block med 3,5m lina är perfekta då klarar man facklängd 3,5m. Utöver detta har vi lite extra långa linor och block som killarna kan använda vid särskilda behov. Vi har även säkringslinor till verktygen åt alla killarna.

Avslutningsvis, skulle du rekommendera Ställningsprodukter tll andra företag och personer som behöver fallskyddsutrustning?

Jag kan absolut rekommendera Ställningsprodukter, de har en snabb och bra service till bra pris. De ”dömer” ej heller ut befintlig utrustning i förtid på grund av andra fabrikat vilket uppskattas mkt och i slutändan faktiskt gör att man får förtroende och byter fabrikat ändå😊.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Moms visas: