Skyddshjälmar - Bygghjälmar

Använd Skyddshjälm !

Lätta och ventilerande industri- och skyddshjälmar som ger dig en god komfort under hela arbetsdagen. Vid arbete på hög höjd bör en skyddshjälm certifierad enligt EN 397 användas. Dessa hjälmar har ett hakband utformade för att utlösas vid ett lägre tryck för att du inte ska riskera att fastna vid ett fall. Hjälmarna är kompatibla med de flesta hörselskydd på marknaden.

Läs mer

Använd hjälm på byggarbetsplatsen 

På en byggarbetsplats finns det ofta kranar och arbetare som använder material ovanför dig och du riskerar att få något i huvudet, det är också viktigt att vara synlig och hjälmarna finns i många olika färger. Montera på visir och eller lampa för bästa möjliga skydd och synlighet.

Hur länge håller en skyddshjälm?

En bygghjälm håller i ungefär 3 till 5 år under förutsättning att den inte har varit utsatt för kraftiga slag eller liknande, då bör den kasseras. UV- strålar påverkar också skyddshjälmen dessutom ska man undvika att skriva med tusch eller sätta på klistermärken på bygghjälmen.

Användningsområden

En skyddshjälm med EN 397 standard kan användas inom många områden förutom bygg och industri till exempel vid skogsbruk eller vid ställningsbyggnation. 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Moms visas: