Filter till halvmask & helmask

Partikelfilter, klassade som P1, P2 och P3, skyddar effektivt mot fasta och flytande partiklar som damm, mögel och bakterier. P1-filter hanterar grova partiklar, medan P2 och P3 erbjuder högre skyddsnivåer, särskilt mot finare och giftigare partiklar. Gasfilter, som A, B, E och K, är specialiserade på att filtrera olika gaser och ångor, med varierande skyddsnivåer beroende på gasens typ och koncentration. Kombinerade filter som ABEK och P3R ger ett bredare skydd genom att kombinera egenskaper från både partikel- och gasfilter. Vid val av filter är det viktigt att beakta arbetsmiljön, filterns livslängd och underhållsbehov, du kan läsa mer om detta i vår guide

Omfattande Skydd med Filter till Gasmask

I en värld där luftburna hot som damm, kemikalier och patogener utgör allvarliga risker för vår hälsa, är rätt skyddsutrustning avgörande. Vår varugrupp av filter till gasmask erbjuder en omfattande lösning för att skydda andningsvägarna. Från partikelfilter till gasfilter och kombinerade lösningar, vi har allt du behöver för att säkerställa maximalt skydd i olika arbetsmiljöer.

Partikelfilter: Din Första Linje av Försvar

Som en del av vår varugrupp, erbjuder partikelfilterna P1, P2 och P3 ett effektivt skydd mot fasta och flytande partiklar. Dessa filter är avgörande för att skydda användare mot damm, mögel, bakterier och andra skadliga partiklar. Med olika skyddsnivåer, från P1:s grundläggande skydd mot grova partiklar till P2 och P3:s avancerade skydd mot finare och mer skadliga partiklar, säkerställer vi att du kan välja rätt filter baserat på dina specifika behov.

Gasfilter: Specialiserat Skydd mot Gaser och Ångor

Vår varugrupp inkluderar även gasfilter kategoriserade som A, B, E och K, var och en designad för att erbjuda skydd mot specifika gaser och ångor. Dessa filter är essentiella för arbetsmiljöer där luften kan vara förorenad med skadliga gaser, erbjudande skydd baserat på gasens typ och koncentration. Att välja rätt gasfilter kräver kunskap om de potentiella hoten i din arbetsmiljö, något vårt team av experter kan hjälpa dig med.

Kombinerade Filter: Bästa Skyddet från Flera Hot

För de som behöver ett omfattande skydd mot både partiklar och gaser, erbjuder vi kombinerade filter som ABEK och P3R. Dessa filter kombinerar egenskaperna hos både partikel- och gasfilter för att ge ett bredare skydd mot en mängd olika luftburna hot. Kombinerade filter är idealiska för användning i komplexa arbetsmiljöer där risken för exponering från flera källor är hög.

Vanliga frågor och svar om filter till gasmask

1. Vad är skillnaden mellan P1, P2 och P3 partikelfilter?

P1-filter är avsedda för grova partiklar, medan P2 och P3 erbjuder högre skyddsnivåer, särskilt mot finare och mer giftiga partiklar som damm, mögel och bakterier.

2. Vilka typer av gaser filtrerar A, B, E och K gasfilter?

Gasfilter som A, B, E och K är specialiserade på att filtrera olika typer av gaser och ångor. Varje filtertyp har varierande skyddsnivåer beroende på specifika gaser och deras koncentrationer.

3. Hur fungerar kombinerade filter som ABEK och P3R?

Kombinerade filter som ABEK och P3R ger ett bredare skydd genom att kombinera egenskaper från både partikel- och gasfilter, vilket gör dem effektiva mot en mängd olika partiklar och gaser.

4. Vilka faktorer bör man överväga när man väljer filter för halvmask och helmask?

När du väljer filter, är det viktigt att beakta arbetsmiljön, filterns livslängd och underhållsbehov. Detta säkerställer att du väljer rätt filter för dina specifika behov och risker i din arbetsmiljö.

5. Hur skyddar P3-filter användaren?

P3-filter erbjuder det högsta skyddet mot partiklar och är effektiva mot mycket fina partiklar, inklusive farliga och giftiga sådana, vilket gör dem idealiska för användning i krävande arbetsmiljöer.

6. Vilka underhållsbehov finns det för filter till halvmask och helmask?

Det är viktigt att regelbundet kontrollera och underhålla filter för att säkerställa deras funktion och skyddsnivå. Detta inkluderar att regelbundet byta ut filter och inspektera maskerna för eventuella skador eller slitage.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla tryggt hos oss

Moms visas: