Verktygssäkring

Verktygssäkring är en viktig säkerhetsåtgärd för många ställningsmontörer, yrkesarbetare och hantverkare. Det hjälper till att förhindra olyckor och skador orsakade av fallande verktyg på arbetsplatsen. Hos oss hittar du verktygssäkring i en mängd olika längder och utföranden, så det är lätt att hitta en modell som passar just dina behov. För mer information, tryck här.

Fäst i vertkygsbältet eller verktygshållare

Många verktygssäkringar är utformade för att fästa på verktygsbälten eller verktygshållare, så att dina verktyg alltid är säkert förvarade när du inte använder dem. Verktygssäkring kan också vara utrustade med olika sorters infästningar och karbiner, i vårt sortiment hittar du säkringar med vanliga karbiner, vridbara karbiner och låsbara karbiner. Verktygssäkring är en enkel men effektiv lösning för att förhindra olyckor orsakade av fallande verktyg, men idag är det än så länge inget lagstadgat krav. Dock ställer allt fler stora byggaktörer krav på detta ändå.

Så om du vill säkerställa att dina verktyg alltid är säkra och tillgängliga samt att du uppfyller de stora bygg-aktörernas krav, är verktygssäkring ett utmärkt val. 

Varför du ska använda verktygssäkring

Det finns flera skäl till varför man bör använda en verktygssäkring. För det första kan det hjälpa till att förhindra olyckor och skador orsakade av fallande verktyg på arbetsplatsen eller hemma. Detta är särskilt viktigt för ställningsmontörer som arbetar på höga höjder, eller de som arbetar i närheten av maskiner och utrustning som kan vara farliga om man tappar sina verktyg. En verktygssäkring kan också hjälpa till att organisera dina verktyg, så att du alltid kan hitta det du behöver snabbt och enkelt. Detta kan vara till stor hjälp för att hålla arbetsplatsen säker och organiserad. Så om du vill säkerställa att dina verktyg alltid är säkra och tillgängliga, bör du absolut använda en verktygssäkring.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla tryggt hos oss

Moms visas: