Ställningsverktyg - hög kvalitet och strålande priser

Verktyg som passar för ställningsbyggare och givetvis alla andra yrkesgrupper och hantverkare. Noggrant framtagna ställningsverktyg av hög kvalité fast med schyssta priser. Verktyg speciellt utformade att passa såväl ställningsbyggare som hantverkare. 

Vi har b.la ett smidigt vattenpass med magnet som är enkelt att bära med sig och alltid är nära till hands. Ställningshammare skapade för att underlätta vid ställningsmontage, med sin platta slagyta är den som gjord att slå i kilar på ställningen. Ställningshammaren är även försedd med en kil för att smidigt kunna bända in ställningsräcket på plats. För mer information, tryck här.

Utformade för snabbt montage

Våra Vattenpass med magnet utformade för snabbt montage av byggställning. Ett smidigt vattenpass som är enkelt att bära med sig och alltid är nära till hands. Ställningshammare skapade för att underlätta vid ställningsmontage, med sin platta slagyta är den som gjord att slå i kilar på ställningen. Ställningshammaren är även försedd med en kil för att smidigt kunna bända in ställningsräcket på plats. 

Komplettera dina verktyg med en verktygshållare i läder för att enkelt ha koll på dina verktyg samt att ha dem nära till hands. Köp ett verktygsbälte för bästa komfort och verktygssling som är ett måste för att inte riskera att tappa något ställningsverktyg. 

Komplettera dina verktyg med en verktygshållare i läder för att enkelt ha koll på dina verktyg samt att ha dem nära till hands. Köp ett verktygsbälte för bästa komfort och verktygssling som är ett måste för att inte riskera att tappa något ställningsverktyg.

Vanliga frågor och svar om ställningsverktyg

Måste jag använda en säkerhetslina för verktyg? 

Det finns idag inga allmänna krav som säger att du måste använda en säkerhetslina för dina verktyg. Däremot är det en stark rekommendation att använda någon typ av verktygssäkring och idag kräver vissa arbetsplatser att alla verktyg är säkrade. Detta för att förhindra olyckliga utfall om du tappar verktyg från hög höjd. Utöver säkerhetsaspekten så minskar även risken för att verktyget går sönder om du har den fastssäkrad. 

Vilket verktygsbälte ska jag ha?

Vill du ha ett enkelt och slittåligt verktygsbälte kan vårt verktygsbälte läder eller verktygsbälte i textil vara något för dig. Om du önskar att ditt verktygsbälte ska ha lite bättre komfort och ge extra stöd är vårt kompletta verktygsbälte med extra padding ett bra val. För dig som vill förebygga en "dålig" rygg eller kanske för dig som redan har problem med ryggen, då är vårt förstärka ERGO verktygsbälte rätt val för dig. Detta bälte ska sitta tajt runt midjan och avlasta både rygg och höfter.  

Vilka verktyg behöver en ställningsbyggare?

För att montera de flesta ställningsfabrikaten behövs oftast en ställningshammare, ställningsnyckel, vattenpass och ett måttband. Det kan även vara bra att ha ett verktygsbälte för att fästa hållare för alla dessa verktyg, så du alltid har ställningsverktygen med dig. Allt mer vanligt är även att utrusta ställningsverktygen med säkerhetslinor eller lanyard för verktyg. Detta för att minimera risken för olycka om du tappar ditt verktyg. En ställningsbyggare behöver alltså en hel del olika verktyg och detta kan bli tungt att bära runt på hela dagarna. Vill du kunna avlasta rygg och höfter så finns en sele för verktygshållare som fördelar vikten av verktygen över axlar och rygg. 

Vilken storlek på ställningsnyckel/spärrnyckel ska jag ha?

Den allra vanligaste storleken på ställningsnyckel som passar kopplingar från de flesta kända ställningsfabrikat är 22 mm. Många stora ställningsfabrikat brukar även kombinera 19 mm och 22 mm. Vi har ställningsnycklar i 19/22 mm men även i andra storlekar så som 22/24 mm, 21/23 mm och 22/23 mm. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla tryggt hos oss

Moms visas: